Cannonball Marathon lillejuleaftensdag

Weekenden spenderes i sommerhuset og vi har haft et par dejlige dage med selskab i mange aldre: fra fredag til lørdag havde jeg min veninde Amalie med inkl hendes datter Caroline, som Liva har gået i klasse med. Og Regitze fra Carlas klasse havde vi også fornøjelsen af.

Efter en smuk morgentur ved vandet med hunden, spillede vi spil og drak the. Så trak Amalie og jeg i løbetøjet og løb smukke 13.5 km i solskin og stille vejr. Luksus.

img_0243-1.jpg

Da vi kom hjem, havde Carla og Regitze lavet vafler. Min svoger kom med mine niecer, og vi hyggede med kaffe. inden Amalie og Caroline kørte hjemad.

Amalie og jeg nåede lige at melde os til et hyggeligt Jule-Marathon på lillejuleaften. Vi skal til Amager og løbe Cannonball med efterfølgende gløgg og æbleskiver og pakkeleg. Vi skal løbe med nissehuer og sludre hele vejen rundt:-) Det bliver mægtigt!

Jeg kan godt mærke, jeg er OFF season nu. Der bliver spist mere, drukket rødvin i weekenden, sofaen med strikketøjet trækker godt i mig, og der er røget et par kg ekstra på siden i sommer. Jeg tager det ikke så tungt, de skal nok forsvinde igen efter jul, men lige nu nyder jeg at slappe af.

Det er skønt at tilbringe tid sammen med ungerne og stroppe lange ture med hunden. God lækker afslappende weekend på alle parametre!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s