Sport og arbejde

Normalt skriver jeg om min sport og familieliv her på bloggen. Men jeg har jo også et arbejde:-) Og de to ting påvirker sjovt nok hinanden.

Jeg arbejder på Professionshøjskolen Metropol, som fusionerer med søsterinstitutionen UCC pr 1. Marts næste år. På fusionsinfo.dk kan vi (ca 2000 medarbejdere) på tværs af institutionerne følge med i fusionen – og den kommende tid møde gode folk på tværs af organisationen, der fortæller om deres arbejdsliv. Første portræt er af undertegnede, som Stine Munk Rasmussen har begået:

Kend din kollega.

“Denne gang har vi mødt Mia, som er en systematisk tænkende langdistance-junkie.”

img_0216

Fakta: Mia Mørkeby Johnsen, 41 år og specialkonsulent i Studieservice på Metropol, hvor hun har arbejdet siden 1. januar 2010.

Hvad optager dig for tiden på arbejde?

”Jeg er projektleder i Studieservice, hvor jeg har et væld af forskellige opgaver. De handler fx om komplekse it-systemer og de mennesker, der skal bruge dem – det er derfor ofte mig, der har overblikket, når det handler om udvikling og vedligehold af vores systemer. Fx arbejder jeg helt konkret for tiden på at implementere vores system til digital eksamen. Metropol bruger systemet WISEflow, som UCC i øvrigt også gør.

Jeg arbejder også med handleplaner – fx er vi i forbindelse med fusionen i gang med at kortlægge en række arbejdsprocesser.

Derudover har jeg netop afleveret mit afgangsprojekt på Diplomuddannelsen i Ledelse, så det har selvsagt fyldt en del.

Fagligt er jeg optaget af mødekultur – det er faktisk også temaet for min hovedopgave. Hvordan afholder vi bedre og mere givende møder? Hvordan faciliterer vi møder og arbejdsprocesser mest effektivt?”

Hvad ville du gerne være som barn?

”I de ældste klasser i folkeskolen drømte jeg om at blive journalist eller tolk. På en måde er jeg gået i den retning, da en stor del af mit arbejde handler om at ’oversætte’ komplekse systemer til hverdagspraksis.

Når jeg ikke går på arbejde, er jeg en dedikeret løber og triatlet, hvilket jeg blogger om på miathlon.com. På bloggen får jeg afløb for min journalistiske åre og sætter ord på en stor passion for mig. Langdistanceløb og triatlon er en kæmpestor del af mit liv – fx gennemførte jeg en IRONman i sommer efter et langt forløb med hård træning.”

Hvor er dit yndlingssted på arbejde?

”Jeg løber ofte til og fra arbejde – det er en god tur på 13 kilometer hver vej. Efter sådan en omgang trænger man til ny energi. Ofte ender jeg i vores kantine Bistropol, hvor jeg køber en firedobbelt café latte med ekstra varm sødmælk – så er dagen sparket i gang med et ordentligt ryk.

Jeg er på fornavn med Bistropols barrista, og han ved præcis, hvordan jeg skal have kaffen serveret.”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s