Sidste uge med mængde før nedtrapning

Uge 31 er den sidste uge med knald på træningen – herefter er det nedtrapning de sidste 2 uger frem mod 20. august. Det glæder jeg mig meget til. Min familie kan simpelthen ikke mere, min teenagedatter siger “Du er jo altid væk mor” og min mand sukker stille, når jeg endnu en gang står med træningstøj på. Jeg er som sådan ikke træt af at træne, men træt af det, som det gør ved min familie. Og også lidt træt af at mingelere træningspas ind, der hele tiden er afhængige af vejret.

Vi besluttede at forlænge vores ophold i sommerhuset med nogle dage, så jeg tog bilen ind mandag på arbejde og havde 3 veninder med retur til pigerne om eftermiddagen. Træningsfri mandag med badetur og strikketøj. Aahhh.. Det er altså lækkert at have feriefornemmelsen i kroppen, selvom arbejdet er startet. De 3 andre har stadig ferie så denne uge er jeg både væk på arbejde og træning….

 

Tirsdag arbejdede jeg fra sommerhuset til kl. 14, hvorefter jeg hoppede i cykeltøjet og nappede 143 km med 32 km/t (4.31) hvorefter jeg hoppede i løbeskoene og løb til vandet hvor jeg mødte de tre store teenagepiger. Et dyb i vandet og løb retur (samlet løb 4.5 km). Hjem til hjemmelavede burgere begået af 5 pigebørn – mums.

Onsdag morgen ringede uret kl. 6 og kl. 6.26 sad jeg igen på cyklen med kurs mod København. Jeg cyklede hjem til Glostrup, hoppede i et bad i et tomt hus og tog bilen på job. Ankomst på job 10.00. Senere samme eftermiddag kom resten af familien hjem.

Jeg havde en tid hos osteopaten torsdag og det var dejligt at få gennemgået kroppen. Venstre skulder, nakke og ben. Jeg nåede også 12.6 km løb inden himlen igen åbnede sig i et gigantisk skybrud som gav vand i kælderen…

Vi fik spontant en aftale i kalenderen fredag aften hos sommerhusvennerne, så efter arbejde mødtes jeg med Katrine på Ishøj strand til en times svømning før “festivitas”.

Lørdag kl. 9 mødtes jeg med Jan og Henrik til cykeltur på IM ruten, og det skulle også have været en times løb. Men vi havde en punktering, og jeg skulle også liiige nå at gøre en broccolisalat klar til vejfesten kl 15, så løb blev udsat til søndag. Jeg skulle have vækket Liva, inden jeg kørte, men glemte det! Så da jeg ringede hjem kl. 9.40 med 5 min til Basketcamp, var jeg ikke populær! Dumme Ironman-ego-mor, der kun har nok i sig selv…

Søndag – 2 timers rul kl 8.45 og derefter 12,7 km løb i ok tempo ca 5 km/min. Så til fødselsdag 13-17 og hjem og se damefodbold EM finale. Slutter af med et aften-smut i havet med Caroline i pænt tempo 1,9 km på knap 36 min 🙂 Lidt for mange brandmænd men en flot aften!

Ugen i tal:

  • Svømning: 2,8 km
  • Cykling: 396,5 km
  • Løb: 30 km

Det giver næsten lige så mange km denne uge, som da jeg var på træningstur på Mallorca. Nu skal der trappes ned, og det er helt ærligt ok, for jeg er Ironman-klar nu. Jeg har visualiseret det hele 1000 gange i alt tænkeligt vejr, og jeg mangler blot at skifte dæk og gennemgå cyklen og udstyr i øvrigt. Det føles fedt at være nået hertil…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s