Sommerferie i sommerhus (uge 30)

Træningsdagbog – kort og godt.

Mandag

Cyklede 83.3 km i Veddinge Bakker – og endte hos Marks farmor tæt på Egebjerg. Dejlig tur i fint vejr med bare arme. Det gik ok med dragten  – ikke det store slid på inderlårene. Måske ender det med, at den dragt er god på dagen???

Tirsdag

Jeg holdt fri på Marks fødselsdag og spillede minigolf med den pukkelryggede familie 🙂

Onsdag

Efter at have fejret Mark lod jeg være med at sætte uret, men vågnede af mig selv 7.30. Snuede lidt og hoppede så i cykeltøjet og var på farten 8.20. Jeg havde lavet en rute som gik lidt langt væk for ikke at blive fristet til at køre hjem, når jeg blev træt.
Via rute 225 kørte jeg til Jyderup, Ruds-Vedby til Slagelse og fulgte derefter rute 150 igennem Vemmelev og så op af rute 277 nordpå mod Kalundborg med et smut ned om Stillinge strand.

Før Kalundborg slog jeg en sløjfe ved Bjerge Strand.

Ved Kalundborg fulgte jeg først rute 22 og så rute 23 mod Holbæk og drejede fra ved Kaldred/Eskebjerg. Tog en ekstra runde ved Eskebjerg.

Det blev til 130,8 km på 4.15. Jeg havde håbet ruten blev 5 timer men jeg syntes det var svært at vurdere hjemmefra.

Jeg hoppede i løbeskoene og løb 8,3 km på 44 min og mødtes med Carla i løb lidt før vi nåede stranden. Vi blev overhalet i bilen af Mark og Liva med Balder og dyppede alle sammen i havet. Så skønt!

Vejret viser sig fra en bedre side end meterologerne siger, så det ender med at blive en dejlig dag!

Torsdag

2 timers rul til Vig og hjem over bakkerne efter en ordentlig byge på våde veje. Heldigvis undgik jeg punktering…

Fredag

2.1 km Open Water ved Vesterlyng strand sammen med et par kitesurfere, som jeg måtte svømme pænt uden om. Mark gik tur med Balder imens på stranden.
Mark har etableret udendørs bruser i sommerhuset, så det var en fornøjelse at kunne skylle udendørs efter svøm.

Lørdag

2 timers langsomt løb næsten op til Sanddobberne og retur og rundt om Vesterlyng og retur. Halvmarathon på under to timer og intet føltes skidt – jeg ku have fortsat. Det regnede frem til kl 14 og først derefter hoppede jeg i skoene. Dejligt bare at løbe for en gang skyld.

Søndag

Dagen skulle have været 5 timer på cyklen og 1,5 times løb. Jeg havde planlagt et rute med en større omvej hjem heroppefra Havnsø. Planen var nemlig at vi skulle hjem i dag. Men pigerne vil helst blive og have veninder med op så jeg pendler til job herfra de næste dage.

Vejrudsigten sagde crazy torden og skybrud. Ikke oplagt til cykling alene på flade veje…
Så da svoger kiggede fordi efter glemt løbejakke hoppede jeg i skoene igen og tog med ham ud selvom skyerne var noget truende.

Vi satte bilen ved Dragskanalen og løb mod Bjergesø og efter ca 35 min kom regnen for alvor.

Ved Sanddobberne Camping var der lidt for kort imellem lyn og brag, og vi løb i vand til anklerne, så vi tog ingen chancer og vi søgte ly i vaskerummet sammen med strandet cykelrytter. Efter max 10 min kunne vi fortsætte.

Min mave drillede i dag (jeg er seriøst nervøs for om der er er udbrud af Collitis Ulcerosa på vej, det kunne faneme lige passe!) og jeg har fine vabler på begge fødder.

Cyklingen som skulle være afviklet i dag er nu udsat til t/r til Kbh / arbejde på tirsdag og planen den kommende uge bliver i det hele taget lidt ændret. Det må jeg lige tale med Jeanne om.

Tænker uge 31 kunne se således ud i stedet:
Mandag fri (måske svømme?)
Tirsdag 180 km cykling til og fra job
Onsdag cykle til job 90 km
Torsdag løbe 90 min
Fredag 60 min svøm
Lørdag 4 timer på cyklen og 1 times løb
Søndag 2 timers rul (eller svømme?)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s