4 uger til Ironman

Weekenden efter ferien i Spanien gik hurtigt eftersom lørdagen bestod af 5 timers cykling og 1.5 timers løb. Reelt strakte denne træning sig dog over hele dagen som en hel arbejdsdag 9-17.

Først havde jeg nemlig en punktering og kunne ikke forstå, at jeg ikke havde dækindlæg i mit baghjul – den tro har jeg da kørt rundt i hele race sæsonen. Jeg var ovenikøbet kommet afsted med forkert slange med for kort ventil – så jeg måtte låne mig frem hos Jan.

Ca halvvejs havde Henrik en defekt med sit slangefri hjul, som han endte med at smide en slange i – og bumpe lidt hjemad. Vi kørte IM ruten og slog en sløjfe over Farum og Ganløse hjem – 146 km blev det til 4.57 (netto) – reelt havde vi været afsted i 6.17 (brutto). Kæden hoppede også lige af Kims cykel bag Risby et sted.

Da jeg kom hjem kastede jeg brød i skrutten og hoppede i løbeskoene og nappede 16 km på 1.27. Jeg havde fine ben både på cyklen og i løb og ingen kriser. Ferie har gjort sin virkning… Men jeg gik i seng med hovedpine – som dog heldigvis forsvandt til dagen efter.

Søndag morgen mødtes vi i vores lille snart trofaste IM flok i lagunen 8.45 og svømmede så godt som hele distancen: 3.7 km i oprørt vand hvor vi sloges lidt om pladsen med kitesurferne – uha jeg var noget paranoid det sidste stræk på 200 m hvor de kommer med fuld drøn… 1.16 kom vi rundt på – det tegner godt for 20. august 🙂

Nu venter der en uge i sommerhus, hvor alt udstyret er kommet med – til min glæde og resten af familiens forbandelse… Det er snart overstået…img_0457

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s