Sommerferie i Spanien

Jeg har holdt fri fra meget træning de sidste 10 dage, men lidt er det alligevel blevet til for at vedligeholde kadaveret:-) Jeg har nok også drukket lidt mere cava, end jeg havde tænkt, men vejret, udsigten og selskabet var godt, så jeg faldt i. De fleste gange har jeg dog dydigt valgt den alkoholfrie øl eller en kop kaffe, men åh det er altså ferie at få et glas.

Vi boede først en uge i Frigiliana i bjergene og så tre dage i Nerja ved vandet.

Jeg har virkelig nydt mine børns og min mands selskab og de sidste tre dage var vi sammen med vejboer, som vi også rejser på skiferie med!

Træner Jeanne skrev sådan her til mig halvvejs i ferien: “Jeg tror, du bliver stærk af hvile og ferie. Ville aldrig anbefale det på nuværende tidspunkt normalt. Men du har holdt kæden stram længe, og der har været mange races. Så tror vi her rammer noget som vil få dig stærkere.”

Det håber jeg, hun har ret i! Nu er der kun en måned til Ironman og jeg er meget spændt.

Her er træningsdagbogen:

Dag 1: afrejse fra Danmark (tirsdag)

Fri fra træning

Dag 2: (onsdag)

Vandet var koldt! Og våddragten blev hjemme. Jeg svømmede 3x -12 min. Det blev for koldt og også meget tåget/havgus. Svært at se og blive set. Satser på varmere vand på en anden strand. Ellers er der en udendørs svømmehal 300 m nede af vejen.

Dag 3: (torsdag)

Løbetur på så flad vej som muligt i Frigiliana knap 400 m over havet. Først 15 min med Carla, dernæst videre alene. 10.4 km på 58 min. Det er også bakket terræn ved havet, så det bliver ikke anerledes, hvis jeg løber der. Lidt op og lidt ned. Ikke meget stejlt særlig lang tid af gangen.

Dag 4: Besøg på Alhambra (fredag)

Fri fra træning

Dag 5: (lørdag)

Den første lange løbetur hernede af to. Den blev til 18,2 km kl 8 før morgenmad, kun på en kop kaffe. Frem og tilbage 2-3 km hver vej, lidt op og lidt ned. 1 time og 46 min. Men jeg har også fået besked på, at det skal gå langsomt og ikke for meget stigning. Mødte en del andre morgenløbere. Dejlig overskyet – perfekt til løb. Havde vand, energi/geler og musik med.

Dag 6: (søndag)

Svømningen i dag blev til 1000 m åbent vand indtil familien syntes jeg kom for langt væk og Carla blev ramt af en “Medusa” – en lille ond brandmand, der pludselig var mange af i det ellers dejlige varme vand. Så havde jeg ikke mod på mere havsvøm uden min dragt og tog i stedet 2000 m mere i den udendørs svømmehal.Dag 7: (mandag)

Morgenløb som skulle være 60 min blev til 33 min. Fik cava i går og har sovet dårligt. Må ud igen i morgen… men udsigten er pæn på min snart faste morgentur.

Dag 8: Skiftedag (tirsdag)

1500 m åbent vand i bølger ved Playa Burriana

Dag 9: (onsdag)

Vækkeuret ringede 7.30 og jeg måtte tvinge mig ud af sengen. Følte mig SÅ meget som Ironman IN SPE i dag. Afgang 7.50 efter en halv kop kaffe. 1,5 times løb (16,5 km) i solen på en meget smuk og meget varm strækning langs vandet.


Dag 10: Vandrutchebane – legeland (torsdag)

Fik ikke svømmet i hav da dagen gik med vandrutchebaner…

Dag 11: Hjemrejse (fredag)

Alt i alt har det været en god uge, hvor træningen har fyldt markant mindre i mit system end det plejer. Jeg har næsten fået fornemmelsen af mit “gamle liv”. Og min søde mand har også syntes det var tåbeligt og ikke lagde en alt for stor dæmper på feriestemningen.

Nu venter der en uge i sommerhuset med en hel del cykling…og løb… og svømning… Men først et par træningspas med gode klubkammerater. I morgen kl 9 står den på 5 timers cykling og 1,5 times løb. Søndag morgen kl 9 er der regnvejrssvømning i lagunen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s