1.tur i havet, 2 sløje cykelpas, 3 vigtige erkendelser

Hav! Så blev open water sæsonen i Danmark skudt i gang for mit vedkommende. Jeg har jo smugstartet lidt både i Vietnam og på Mallorca hvor vandet er markant mere salt og naturligvis varmere men nøj det var lækket (og friskt) da den værste gispen pga kulde lige havde lagt sig. 9 grader var vandet.

Det er min 3. sæson med åbent hav svømning og hvert år har jeg åbnet sæsonen med Caroline, som i år bliver min partner in crime til Kustjägaran swim-run d .1. Juli i Karlskrona.

Vi svømmede bare 350 m og daffede så direkte i svømmmehallen med klubkammeraterne – jeg kørte bil i badedragt og min ALOT kutte:-) og løb i bare tæer fra parkeringspladsen.

Torsdagens cykeltur var gyselig efter 17 km løb onsdag, som åbenbart trak tænder ud. Jeg havde vist ikke fået spist nok inden jeg kørte ud…Jeg havde intet at skyde med og havde godt nok svært ved at presse fart ind i stængerne. Jeg måtte skubbes af formand Åge på hjemturen på selv de mindste stigninger – jeg havde syre alle steder…

Lørdagscykelturen gik til “tyren” i Farum. Jeg kørte ok men jeg bliver udfordret af bakkerne og har svært ved at holde momentum opad – der bliver jeg ligesom sat af. Jeg fik et par gode teknik råd og da jeg kørte hjemad, gik det bedre ved at træde tungt opad:-)

De sidste par dage har bragt et par vigtige erkendelser om det lange seje træk, det er frem mod Ironman.

  1. Det skal gøre ondt – det er der, jeg skaber resultater
  2. Træd de hårde gear op af bakke og bliv stærk.
  3. Spis nok – og det rigtige!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s