Tilbage til trail 

Sådan en helt almindelig torsdag fik jeg igen bekræftet hvor stærk klubfælleskabet er i ALOT!

Jeg havde arbejdet hjemme og godt vidst at kl 16.45 skulle jeg afsted til sidste afdeling af Trailman Summer Cup v Hvalsø. Uha, men jeg syntes nu godt nok det var langt at køre for 12 km!

Som dagen skred frem, dalede min motivation og til sidst måtte jeg tjekke, om der var andre fra klubben tilmeldt, så jeg kunne få selskab. Det var Tanja, så mit humør steg, men faldt igen, da hun via SMS afkræftede, at hun kom. Men jeg måtte godt afsætte hendes startnr:-)

Jeg skrev et opslag på Facebook i ALOT gruppen ca kl 15, men kunne godt mærke at det nok var et long shot med så kort frist. Jeg lokkede endda med kørelejlighed:-)

Kl 16.15 bestemte jeg mig for at løbe en tur herhjemme i stedet. Kl 16.30 klædte jeg om. Kl 16.45 tjekkede jeg Facebook – og der var Per sgu med “kan det nåes endnu?”….


Afsted med os! Piv hyggeligt! Jeg var ikke kommet afsted uden Per! Og sådan er ALOT!

 

img_6070

10,6 km trail i det skønneste skovområde – primært single trail. Virkelig en fornøjelse – havde helt glemt hvor dejligt udfordrende det er med rødder, sten, mudder, bregner og brændenælder, op og ned, op og ned!


Kommer i mål som nr 5 blandet kvinderne. Så glad for jeg kom afsted med Per!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s