Carlas første Triathlon!

Carlathlon er født ☺️🇩🇰🍾. Mor er stolt. Vi har haft den bedste dag!

I løbet af den forgangne uge var der pludselig to klubkammerater, der måtte melde pas til Brøndby Kvindetri (Tak Liselotte og Margrethe) og jeg slog først selv til og fik så den ide, at Carla da kunne komme med. Hun har længe plaget mig om at komme med til stævne, og jeg har gerne ville finde den rigtige distance osv at starte på til hende. Var lidt i tvivl om dagens 200/20/4 ville være for langt. Hun er trods alt kun 10 år (snart 11, hvis man spørger hende selv!), men en lille sporty og spændstig sag:-)

Efter hun glad havde sagt “Ja” til at komme med og startnummeret var blevet overdraget, slog det mig, om der var en nedre aldersgrænse. Utjekket mor, ikke at tjekke det først altså!

Det var der jo – man skulle være født i 2002 eller tidligere. Og Carla er fra 2005…

Hmmm what to do? Jeg tog chancen og vi kørte derind på cykel i morges, og jeg lagde kortene på bordet, sagde det som det var, forklarede at planen var at gennemføre sammen, at jeg ville ligge i hælene eller på siden af hende hele vejen rundt. Og at hun var mit ansvar.

Den gode stævneledelse i Brøndby Tri, forbarmede sig heldigvis, hvem kan også stoppe en spirende triatlet:-)

Carla blev så glad! Jeg havde indstillet hende på, at de ville sige nej, og at hun ville blive konverteret til hepper.

Vi gik ind og så en svømmestart på den 50 m lange indendørs bane. Så gennemgik vi begge skift: ud til græsplænen, forestillede os at vi tog cykel(løbetøj) på, videre ud og satte cyklerne klar, forestillede os at vi tog hjelm og briller på, over til cykelstart, derfra til løbestart, forestillede os at vi skulle ud på løbeturen…

img_6097.jpg
Før svømmestarten

 

Carla var mest spændt på svømningen – og på om hun kunne nå det på 10 min.

Men da det blev vores svømmestart og vi havde lagt os bagest på banen klar til 200 m bryst, lagde hun flot ud med at overhale. Så vi kom ikke sidst op af vandet!

Ud og skifte tøj, humøret var højt, svømningen var gået godt – ca 7 min, i løb til cyklerne, meget hjemmevant, godt vi havde gennemgået skifteruten.

Så cyklede vi 3 hyggelige omgange med ca 20 km i snit. Der blev heppet så meget på Carla af vores medcyklister, officials og tilskuere. Hun blev lidt højere hver gang:-)

Retur i skiftezonen, jeg måtte i hækken og tisse, havde sgu frosset lidt i vinden, og ud på løb i fin stil. Vi kommer i mål i 1.33.46 hånd i hånd i en mega spurt.

Jeg glæder mig til at se Gittes billeder! Jeg spammer jer nok lidt når de er klar:-)

Carla var stolt, jeg er stolt, hun syntes det var rigtig sjovt og overkommeligt – heldigvis. En spirende triatlet måske?

Efter ALOT hygge med kaffe og hjemmebag, cyklede vi hjemad i modvind …

Efter løbet

 

Alle af ALOT fotos er taget af Gitte Vognsen.

One thought on “Carlas første Triathlon!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s