Uge 15

Denne uge har været karakteriseret ved, at jeg på den ene side har haft lyst til at træne og på den anden side har haft svært ved at komme afsted.

Der var mange træningspas i planen og det er (næsten) lykkedes med dem alle. Men hold da op, hvor jeg har skulle forhandle med mig selv mange gange. Hjernen kan virkelig overtale og overtage!

I dag var særlig svær. Og så meget desto bedre at det lykkedes. Min cykelmakker blev syg, så jeg var on my own. Det gjorde det ikke nemmere! Men jeg lagde en ny plan der hed, at jeg skulle cykle til Køge (30 km hver vej) og besøge min mormor, nu jeg var der. Ikke et langt besøg. Ikke sidde og blive kold. Og så OFF bike run 25 min i roligt tempo. 

Så gik det – altid godt med en plan. Modvind derned og “Hjemvind” retur. 10 km/t til forskel på ud- og hjemtur, når det blæser så godt til! Knap 29 km i snit. 

Og den rolige OFF bike blev til 5 km på 22 min! 1. Km på 4.13, den sidste på 4.33, så der var fut i stængerne. 

Derudover har jeg “brudt træningsplanen” ved at jeg ikke kom afsted til “svøm selv” i torsdags men nøjedes med at løbe. Og jeg blev ret overrasket over, at der ikke var mini tri i går, da jeg var troppet op med alt mit udstyr, men det taler vi ikke mere om😳 Jeg løb en god hurtig 10 km i stedet.

Og drak vin. For det havde jeg lyst til. Punktum.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s