Hård vind og blød velkomst 

Dagen i dag stod på cykeltur til sommerhuset i Havnsø – hjemme fra Glostrup. Knap 80 km stik vest på – i hård vestenvind. 3 timer i modvind uden noget videre fart…!😳

I svogerslev var jeg 3 cm fra at bliver ramt af en bil i fart i et højresving – billist og familie var på vej til konfirmationsfest St. bededag og blev vækket fra de døde, da jeg højt råbte “pas på”så alle gæster foran forsamlingshuset frøs til is. Han havde ingenting set og jeg var igang med at drikke, så jeg var også uopmærksom. Jeg havde fuldstændig set det hele ske-mig ind over køleren på hans hvide Audi, jeg nåede at tænke hvor stor skade der skulle ske på mig og cyklen, “pis os!”, tænkte jeg, men han nåede at bremse – det gjorde jeg ikke, jeg slog et et sving uden om.

Jeg havde sat min sadel 4 mm ned på opfordring, så jeg lå rigtig godt i bøjlerne – indtil jeg fik ondt i ørerne af al den vind. Fra Holbæk syntes jeg bare der blev ved med at være langt….

Det havde ellers været en fin tur med duft  af nyslået græs, solskin og lærkesang. Jeg havde også fornøjelsen af 10 km ved siden af en gyllevogn i Gevninge … 

….Fuck hvor havde jeg trætte ben til sidst -al den asen og masen mod vinden (som efter sigende er min ven???)

Fedt var det at ankomme til ham her – glad og varm og blød. 

 
Håber på hård vind fra vest på søndag når jeg skal den modsatte vej…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s