Halvt fyldt eller halvt tomt

Efter at have været sløj et par dage med snot og snue hen over weekenden (som oven i købet var arbejdsweekend i sommerhuset inkl. islandskebalder, som skulle med for første gang) er jeg nu i gang med den mest ambitiøse træningsuge til dato i 2016.

Jeg løb t/r fra job i mandags 27 km, i går var jeg på transportcykel (27 km) og til svømning progressivt 2 km.

I dag har jeg arbejdet hjemme og lige været ude på 9,5 km løb og klaret min core til morgen. Der venter stadig et svømmepas i dag.

Løbeturen i dag var egentlig tænkt progressiv start 4.45 slut 4.00 pr km henover 7 km. Det kunne jeg ikke helt leve op til. Jeg klarede 6.5 km og sluttede i 4.21. Så kan jeg jo vælge at sige, at det var et dårligt træningspas og at jeg IKKE klarede det. Men det var en skøn tur, jeg havde shorts på for første gang og korte ærmer. Og jeg kom rundt i noget, der er tæt på PR på den rute.

Er glasset så halvt fuldt eller halvt tomt? Jeg vælger halvt fyldt!

I morgen skal jeg cykle med ALOT for første gang i år, fredag står den på svømning, lørdag er der Farum Mini Tri Vol 3 (750/40/6) og søndag skal jeg cykle med Tanja og off bike løbe (2.5 time)… På mandag holder jeg fri!

Håber sådan, jeg når i hus med det hele. Er stadig godt snottet og har lyst til at drikke rødvin og gå ture med hunden… (…men jeg har nu også lyst til at træne)

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s