Debut i Hedelandsløbet

Det var nogle lidt trætte ben, der stod ud af sengen i morges efter cykelturen i går. Nå ja og efter diverse bump på vejen i uge 9. Det regnende og der var ikke udsigt holdkammeraters selskab på dagens debut ved Hedelandslandsløbet 12 km. Jeg har løbet i Hedeland et par gange før til Trailman Winter Serien og til DGI Crossløb. Jeg glædede mig ligefrem!

Efter lidt morgenmad og dagens 25 min Core træning, kørte jeg (nu i tung slud) afsted mod Hedehusene.

Hedelandsløbet starter ved foden af skibakken og man parkerer i grusgraven. Man lægger en flad 20’er kontant til kassereren fra Fløng Kondi og så er man meldt til med et navneskilt og nummer på maven. Der er 4 ruter – 3,6,9,og 12 km i runde tal. I praksis er distancerne lidt skæve – men pyt. Jeg løb 12,8 men jeg løb også forkert, da jeg løb efter et par, der skulle ind og tisse ved Rideskolen… 🙂

Starten går samlet og så fordeler man sig ud på ruterne. Man løber primært på grusstierne – i dag dog i en del vandhuller. Vi var ikke mange – måske 75, jeg kunne forstå på snakken, at de plejer at være flere. Vejret har helt sikkert haft indflydelse på det.

Første halvdel af ruten er kuperet i en del små stigninger op og ned. Anden halvdel mere flad. Der er så fint i Hedeland, masser af små søer, vinmarker, grusgrave, amfiteater, gammel jernbane, skæv bevoksning og  højt til loftet – også i dårligt vejr.

Jeg kom rundt på 1.02 -i mål som første kvinde ud af 4 tøhø- der var ikke mere i dag, men seføli kan jeg komme under en time næste gang.

I mål er der en kop varm the, en skrældet gulerodsstav og en skive æble – og en sludder med de lokale som kommer der fast.

Jeg kommer helt sikkert igen, når det kan passe. Der er Hedelandsløb hver den første søndag i måneden kl. 10. Håber på bedre vejr, lidt flere klubkammiers deltagelse og en smule bedre ben…

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s