Bump på vejen i uge 9

Så ramte jeg endelig øreklapstolen med strikketøjet inden for rækkevidde!  
Ugen har været hektisk oven på skiferien.   Men jeg har holdt træningsplanen på trods af flere bump på vejen. Og dét føles fedt!

I dag er en særlig succes. Jeg fik luftet min cykel på 61 km udendørs hele alene med mine intervaller på trods af at cyklen har drillet er par dage. 

I torsdags afleverede jeg nemlig min bil på værksted tidligt om morgenen og cyklede hjem fra Køge. 3 km hjemmefra punkterede jeg, efter jeg lige havde kørt igennem nogle nyafklippede buskads-rester, hvor havemænd gik og arbejdede på cykelstien. Pis os! I stedet for at skifte slange på stedet, gik jeg hjem og ordnede det i kælderen – indendørs i varmen er at foretrække fremfor Ring 3 i Brøndby!

Jeg lappede løs i bedste pigemaner, med neglelak og pink gummihandske. 

Fredag tjekkede jeg så om lapningen holdt, men den stod flad i kælderen igen. Jeg orkede ikke at kigge på det fredag aften efter svømning og cyklen til og fra job. Gik i seng.

I morges stod jeg op og brugte morgenen på at få luftet hunden og afleveret yngsten til fodbold- ryste-sammen-arrangement. Skulle også lige købe ny mobil til gemalen som var blevet bestjålet  i beruset og sovende tilstand i S-toget i nat! Arg caramba!

Så først efter 12 var jeg klar til at kigge på min cykel igen. Synes den “skraldede”. Og jeg måtte jo have klemt den nye slange da jeg skiftede den torsdag så den var punkteret igen. På den igen. Endnu en ny slange og mens jeg spiste frokost, tjekkede jeg om den holdt luft. Det gjorde den og skraldelyden var mindre. Så i stedet for min plan B om Hometraineren i kælderen, måtte jeg ud og afprøve den. Jeg var afsted i et par timer og kom tilfreds hjem. 

Ugen har ellers budt på:

  • 2 svømmepas: tirsdag i våddragt med ondt i venstre triceps oven på er styrt på ski og fredag med slappe ben pga… ja… trætte ben… Og den tid på måneden – I dont know…
  • Et interval løbepas med Amalie torsdag
  • 3 gange core træning so far a 25 min.

I morgen glæder jeg mig til Hedelandsløb på 12 km kl 10. Mere følger herom:-)

One thought on “Bump på vejen i uge 9

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s