Træningsplanen møder virkeligheden og en weekend i "Familien Sport"

Denne uge og weekend har været en af dem, hvor “virkeligheden bare rammer planerne”. Rigtig mange planer er blevet lavet om 27-28 gange før “noget” er blevet afviklet.

Jeg tror nærmest kun, at der er ét træningspas, der reelt er afviklet, hvor det lå i min træningsplan – nemlig svømning tirsdag aften med ALOT. Resten er håndteret som dagene er skredet fremad efter devisen “hvad er der plads til i dag i forhold til pigernes sport og andre aftaler?”

Carla er startet på “specifik træning” med fodboldpigerne på U13-1 holdet. Hun skal derfor møde ½ time tidligere om mandagen (kl. 17.45), så der røg den samkørsel med en klubkammerat (!)

Liva er ikke helt klar til at køre selv til basket om mandagen, da hun endnu ikke kender vejen – ergo er både Mark og jeg involveret i at få pigerne til sport om mandagen (og mad på bordet og hunden luftet…) Mandag kan jeg derfor kun nå Core træning.

Min Coretræning består for tiden af ca. 20 min med diverse øvelser 5-6 gange om ugen med fokus på hofter krydret med 30 benløft, 60 mavebøjninger, 10 armbøjninger og 20 crunches.

Reelt har min træning så set således ud i denne uge:

I træningsplanen
Reelt udført
Mandag
Fri
Core 20 min
Tirsdag
60 min løb inkl 5 km test, svømning med ALOT
Raceren til og fra job og svømning 1900 m
Onsdag
Fri
20 min Core og transportcykel 32 km
Torsdag 
Hometrainer 60 min
Raceren til og fra job – offbike run 30 min m intervaller
Core 20 min
Fredag
Svømning med ALOT
Svømning fra morgenstunden
Lørdag 
HT med off bike løb – samlet 1 time og 45 min 
Løbetest på 5 km
Core 20 min
Søndag
15 km langsomt løb
15 km langsomt
Jeg har foretaget to 5 km løbetest – lørdag med puls152-157 som en del af en 8 km rute på asfalt men oven på cocktails fredag aften. Og igen søndag som en del af 15 km turen (fra km 4-9) med puls 143-147 på en blanding af asfalt og grussti. Begge gange to de 5 km 25.24… Men 10 pulsslag lavere! 

Weekenden har været et sportslogistisk særstudie ud over det sædvanlige 🙂
Fredag aften startede Livas basketstævne med kamp kl. 20.45 på Amager (efter en lyn-frisøraftale). Samtidig hermed overnattede Carla i klubben til pigeaften og jeg var ude at spise og drikke drinks med en veninde 🙂

Lørdag morgen kørte Mark Liva til endnu en kamp i en ny hal på Amager, hvorefter han kom hjem. 

Lørdag eftermiddag nåede jeg at gøre rent og klar til niecer på besøg. Nåede lige en 5 km løbetest på en 8 km tur. Og min core. Kl ca 17 hentede niecer, Carla og jeg Liva på Amager. Fik lige set den sidste kamp.
Søndag morgen; Carla skulle møde til fodboldstævne i Brøndby (pyha – heldigvis hjemmebane) kl. 9, hvor jeg havde begge niecer med. Vi troede alle, at Livas stævne sluttede lørdag, men der var faktisk endnu en morgenkamp, som vi meldte fra til.

Søndag eftermiddag fik jeg lige løbet mine 15 km slow….
Næste uge ser lidt bedre ud. Jeg har fri på fredag og der er kun en enkelt fodboldkamp søndag eftermiddag.
Planen er indtil videre denne:
  • Svømning: tirsdag og fredag ca 1700-1900 m hver gang
  • Cykling: mandag, tirsdag, onsdag med OFF bike run onsdag (Det bliver raceren til og fra job alle tre gange dog en omvej hjem mandag og tirsdag)
  • Løb: (OFF bike onsdag) torsdag og lørdag 
  • Core: alle dag undtagen torsdag.
Så må vi se om denne plan holder i virkeligheden 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s