Uge 2 inkl Trailman afslutning

Uge 2 i 2016 var også uge 2 med træningsplan fra Jeanne og ugen hvor 30 dages Core Challenge (mave edition) blev afsluttet – ja med hele 200 crunches, 125 mavebøjninger, 60 benløft og 2 min. planke … og slidsår.


Dagen efter startede endnu en Core Challenge – denne gang “hofte edition”:-) Jeg ville aldrig få lavet min core træning, hvis det ikke var for ALOT messenger tråden, der hedder “Hard-Core med Jeanne” hvor vi foto- og videodokumenter, hepper og ynker i flok. Det er holdånd og support, der rykker!

Og jeg kan mærke, jeg bliver stærkere. Smerterne fra november er væk og kun kortvarigt mærker jeg min iskias i venstre side.


Så uge 2 er jeg ret godt tilfreds med – hertil skal lægges 6×20 min Core træning. Jeg har valgt at fortsætte med nogle maveøvelser, så jeg fastholder den styrke jeg har opbygget.


I dag var den smukkeste morgen med 10 cm sne, 10 frostgrader og høj sol. Så det var intet problem at komme ud af fjerene tidligt og komme afsted til Trailman Winter seriens afslutning.

Vi var 8 ALOTter, der stillede op – 7 af os på 12 km turen. Hedeland tog sig ud fra sin absolut smukkeste side og det var en fin rute – meget op og ned. Jeg synes simpelthen det er så sjovt med det trail. Det er så varieret og udfordrende – og teknisk og for hovedet, ikke kun for benene. 

Jeg placerede mig som nr 9 ud af 53 kvinder på den sneklædte og teknisk udfordrende rute. Jeg var fuld af overskud og troede lige jeg kunne nå og nuppe vores formand på målstregen men han tog de sidste 6 sek. 


Samlet ender jeg i Cuppen på plads nr. 14 ud af 121 kvinder på 12 km – er helt godt tilfreds, når man tænker på at jeg ved 1. runde var debutant, ved 2. runde kun løb halvdelen af ruten grundet lændehold og først ved. 3. runde kunne give den lidt gas.
One thought on “Uge 2 inkl Trailman afslutning

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s