Januar

Så kom vi godt ind i det nye år og jeg kan lægge 100 km løb i juleferiens 15 dage bag mig – jeg er ret godt tilfreds. Meget forskellige ture – ikke alle hurtige – nogle i meget vind, ved hav, i skov, i regn og nogle i trailsko, de fleste i mine Newton sko. Jeg har ikke nær så ondt i min iskias længere – jeg er også meget dydig på træningsmåtten, både med Core-træningen og med “selvmassage” med bolden.

I januar skal jeg lige starte med at smide 2 kg, som er røget på i december grundet en kombination af passivitet (iskias og ryggen) og en del chokolade-, gløgg-, småkage-, og vin-fristelser – foruden den gode julemad. Nu lægger jeg stilen om og alkohollen på hylden og skal ned og veje 60 kg igen ved hjælp af 2-3 ugers intensiv smalkost (1500 kalorier pr dag). Det gjorde jeg også i 2013, så det nurde være en smal sag – se med her:

Jeg har modtaget min første træningsplan fra Jeanne efter jeg ret detaljeret gav hende et indblik i min hverdag med alle de aktiviteter. Jeg er spændt på at komme i gang, og se hvordan det går med det. Der er pt et sted mellem 6.30- 8 timers træning fordelt ud på de tre discipliner – hertil kommer Core-træningen som jeg ikke forestiller mig stopper, selvom den 30 -dages challenge snart er på dag 20 og er ret sej at nå igennem 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s