Personlig træning vol II

Så fik jeg holdt mit indledende møde med Jeanne om personlig træning næste år.
Det var spændende! Mange gode indspark til min plan for første halvår – særligt vedr. La santa Sprint stævnerne i juni, hvor jeg ikke må levere mere end 50% i dem, der ligger tæt på Kronborg. Også snak om hvor jeg kan hente mest og hvor realistiske mine mål er 🙂

Vi fik også kigget på spinningcyklen i kælderen, som nu er indstillet til mig og dermed er der ingen undskyldninger for at kommer op på den de dage hvor udendørs bare er for bøvlet.

I dag har jeg arbejdet hjemmefra – sad da på min pind kl. 07 og jeg har fået 800 fordybelsesting fra hånden – OG bestilt et par julegaver online – OG bestilt tribøjler for 200,- via en handel på Facebook gruppen “TRI Køb, salg og bytte” 🙂

Snuppede en trailtur på Herstedhøje her sidst på dagen – 7 km blev det til – lidt mast, men det går langsomt fremad. Jeg talte min kadence på opfordring fra Jeanne – altså antallet af skridt pr min. Jeg lå præcis på 45 skridt på 30 sek. Jeg talte 4 gange og den var præcis 45 hver gang – både i modvind og medvind, op og ned af bakke. Det er da meget godt når kadencen skal ligge på 80-90 pr min 🙂

Min arb. pind.

Mine nye bøjler 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s