På vej tilbage fra springerknæ

Ugen der er gået siden Bellevue Tri har været så passiv, som det har kunnet lade sig gøre for at give ro. Jeg må jo ikke køre bil så jeg er tvunget på cykel eller alternativt med tog (!) hvilket jeg var for første gang i 2015 i tirsdags, da det stod ned i stænger.
Laaaangsomme cykelture har kendetegnet transportcyklingen i øvrigt. Jeg har kun presset med venstre ben og trukket det højre med rundt. Det har taget en evighed at komme frem og tilbage til Tagensvej men sådan må det være…
I går blev det til en meeeeget rolig løbetur. Jeg løb 2,3 km med pigerne fra sommerhuset ned til vandet hvor vi hoppede i:-)
Jeg løb lidt hurtigere hjem men stadig stille. Og jeg havde ikke ondt! Skønt!
I dag snuppede jeg 1500 m i havet v vesterlyng og det var herligt!

På tirsdag er der Parkstafet og jeg er blevet spurgt om jeg vil med på det “hurtige damehold”. Hvad det så indbefatter? Jeg bliver nok ikke så hurtig som jeg ku blive, men håber det er nok. Jeg tror, der er “podieambitioner” så jeg skulle nødig være den der trækker ned:-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s