Hvad har jeg egentlig lært? – Den dydige elevs beretning…

I dag fik jeg den sødeste “farvel-mail” fra min dygtige studentermedhjælper på job, som stopper 1.8.

Hun skrev til allersidst Og Mia – du må ikke sige det til min nye chef – men jeg finder nok aldrig en bedre, mere åben, venlig, fleksibel, begejstret, helhjertet og indsigtsfuld leder end dig”.

Ud over at jeg blev enormt glad for denne mail, satte det tanker i gang i forhold til, om ikke nogle af disse dejlige ord, også har betegnet min rejse indtil nu som ny triatlet:
 
Åben
Jeg har lyttet til og efterlevet alle de gode råd, jeg har fået: 
  • Da jeg skulle købe cykel, har jeg ydmygt spurgt mervidende atleter til råds om, hvad jeg skulle gå efter inden for det beskedne budget, jeg havde til rådighed
  • De første cykelture med klubfolk bød på en enorm viden om, hvordan jeg skal bremse på vej ind i sving, accelerere ud af sving, svinge benet ud til siden, når jeg drejer, ja bare det at klikke ind og ud af pedaler…
  • Deltagelse i klubarrangementer “Cykling for begyndere”, “Kend din cykel” og “Træning i T1 og T2”, hvor jeg har lært at skifte slange i en fart, hvordan jeg vedligeholder og passer min cykel, hvordan jeg hurtigst kommer ud af våddragten, hvordan jeg skal pakke min IKEA pose, så jeg nemt overskuer den, hvordan cykelhjelm og briller placeres på cyklen og enormt mange detaljer mere.
Venlig
Jeg har ikke været udøvende og aktiv i en idrætsforening, siden jeg som teenager spillede badminton i Faxe. Jeg er blevet mødt med  en enorm venlighed i ALOT og lyst til at dele viden og oplevelser og det har taget fusen på mig – i absolut bedste forstand! Jeg bilder mig ind, at jeg også har været et aktiv for klubben og budt ind så tit jeg har kunne 🙂
 
Fleksibel
Fleksibel er nok et nøgleord i at få hverdagen til at gå op. Det skrev jeg mere om i dette indlæg om “En helt almindelig familie + triatlon…” 
 
Begejstret
Ja mon ikke! Tænk en gang at et lille stævne i Brøndby kunne gøre mig så begejstret og “hooked” efter 15 år som løber. Det brænder ind under huden på mig at komme ud i træningspas og ikke mindst stævnerne, hvor jeg møder de andre triatleter, jeg så småt er begyndt at kende fra gang til gang.
 
Helhjertet
Jeg bliver altid klandret for ikke at gøre noget halvhjertet og ja, jeg er ambitiøs! Jeg vil så gerne være dygtig til det, jeg laver – hvad enten det er på job, i min sport eller i andre af livets facetter. Jeg drives af den energi, der opstår, mens man lærer nyt eller udfordrer sig selv, jeg elsker en stejl læringskurve – det kalder bare på mere, mere, mere…
 
Indsigtsfuld
Efterhånden kan jeg også lære fra mig, skrive en blog om hvad jeg har lært, så jeg er begyndt at blive indsigtsfuld – også hvad angår TRI 🙂 Tænk en gang, at jeg nu også kan give de gode råd videre … i al beskedenhed…
 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s