Mini-tri og strand

Syvende og næstsidste træningsdag startede i havet kl 7.30. Det er altså vidunderligt! Klart og friskt og giver en skøn følelse i krop og hoved:-)

Kl 10 mødtes hele flokken og cyklede sammen til Port de Pollensa, hvor vi skulle afholde mini-tri på distancen 400 svøm, ca 20 km cykel og 4 km løb.

En sprint… i varmen… på træt krop… perfekt…

Jeg har ikke altid lyst til at “lege triatlon” lige før vi starter og sådan var det også i dag. I vandkanten når alle står klar til at løbe i, vil jeg helst vende om, men så snart vi ligger der, i vandet sætter konkurrence-shokeren til. Det er som om jeg godt ved at jeg skal ud af komfortzonen men ikke har lyst til det.

Lilla hætte i action
Bistert skiftezone-fjæs

Jeg kom ud på cyklen som 3. dame og hentede Susan efter ca 5 km i rundkørslen og lå dermed nr 2, men det vidste jeg ikke, før vi kom ind til løb som foregik på promenaden – i en 500 m frem og tilbage rute – i alt 4 gange. Kunne se at Ghita lå ca 3-400 m foran mig, og vidste det var svært at hente hende på så kort en distance, så jeg forsøgte bare at holde presset på løb og ikke lade Susan hente mig. 🙂

Det var virkelig varmt og jeg ville bare gerne have det overstået. Jeg er ikke en særlig god sprinter, mere en udholdenhedstype. Sidst jeg kørte denne distance var vel i 2018 eller 2019 til La Santa serien i Furesøen. Pyh det er hårdt med så meget eksplosion, og man når slet ikke at få følelsen af flow.

Efter en god time var jeg i mål, til et heppekor af hele flokken som ikke racede og istedet skabte vildt god stemning:-)

Mellemtiderne var faktisk helt ok. Holdt da dampen oppe, og blev nr 2.

Vi heppede alle i mål og kørte så retur til Alcudia hvor et bad og lidt mad gjorde underværker.

Ved 13 tiden smed jeg mig i en liggestol. Og blev dejlig varm …

Henad kl 17 mødtes alle fra campen til overrækkelse af præmier mm og så drak vi en mojito i baren, før vi gik til sidste runde buffet.

I morgen skal vi hjemad men har først hele dagen til kl 17. Mark har nu også fået corona og er kørt i sommerhuset for at ridde den af alene. Han har taget Balder med. Carla tager til Fyn i morgen, så hende ser jeg heller ikke før tirsdag. Liva skal arbejde. Med andre ord: tomt hus når jeg kommer hjem og savner dem alle rigtig meget efter en hel uge her. Det må jeg leve med😎

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s