Sa Calobra anno 2023

Jeg er ristet. Har popcorn i både arme og ben og min krop er ikke i tvivl om at den er levende. Det er så fedt. Sjit en fed dag.

Jeg sov som sten ca 22 i aftes efter Mellanie og jeg nåede et smut ned til byen. I morges stod den igen på morgensvøm 7.30 efterfulgt af stor morgenmad og afgang på cykel 9.30 på en af de lange ture med flere gode stigninger – heriblandt den legendariske Sa Calobra med en ca 10 km lang opstigning.

Vi var 7 på holdet i dag efter lidt skift mellem holdene. Det er en fin harmonisk gruppe, hvor vi er ret lige. Det passer mig storartet. Den første stigning er ca 7 km op til Col de Feminia. Den får pulsen godt op og så er der ellers rullebakker over til vi holder ved appelsinmanden. Herfra går det opad i 2.5 km og så nedad i 10 km i en del hårnålesving. Så skal armene bruges og svingteknikken. Det er skideskæg, som at køre i en rutchebane man selv styrer:-)

Efter man har været ned i “hullet” og vende på kanten af havet og kørt ca 680 højdemeter ned, skal man jo så op igen. Jeg syntes nedkørslen var lang (for mine arme) og tænkte på, at jeg skulle op igen. Opkørsel handler mere om ben og flow og finde et fast hiv og tråd. Det kender jeg.

Det gik ikke stærkt i år, men op kom jeg – i 51 minutter og 46 sekunder fra skiltet i bund til skiltet på toppen. Det er 6 minutter langsommere end da jeg var i storform for 4 år siden på samme tur.

Men når jeg tager mængden af (manglende) cykeltræning i 2023 med i den ligning og at jeg nærmer mig 47, så er jeg fint tilfreds.

Tilbage på toppen mødte jeg Kim, som jeg har været Triatlonshop-ambassadør sammen med. Han havde råbt hej, da jeg var på vej ned mens han var på vej op. Det er hyggeligt med bekendtskaber på kryds og tværs.

De forskellige hold kom op lidt forskudt, men mange nåede at hilse på hinanden og få (endnu) en kold cola og jeg fik også en sodavandsis. Så trillede vi hjemad.

Der er en genial nedkørsel fra Col de Feminia på 10 km, fordi der er god bredde og sigtbarhed, dvs man kan holde farten godt oppe. Det er så fedt:-)

Vi havde et godt stræk med god fart, hvor vi lå på stribe på vej hjem . Alle ville vist gerne hjem. Lisbeth og jeg løb en lille off bike run og så nappede vi en kold alkoholfri øl stående i havet og blev afkølet.

Oppe på min egen terrasse sad jeg 1/2 times tid i solen før et bad og mad. Og her er dagens tal:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s