Formentor and Beach

Alle tre discipliner har været i spil i dag hvor vejret bare har været genialt: morgensvøm 7.30 efter en dejlig nats søvn. Vandet var skønt, som på en dansk sommerdag. Klart og selvfølgelig mere salt end derhjemme og det skulle jeg lige vænne mig til i svælget. Kroppen kunne efter få minutter fint huske, hvad den skulle gøre, selvom jeg ikke har svømmet siden august sidste år. Det gik faktisk rigtig fint med masser af luft, kondien fejler jo ikke boget selvom jeg ikke har fået svømmet eller cyklet særlig meget.

Morgenbuffetten blev indtaget udendørs med udsigt til havet og stranden. Masser af pandekager! Skyr og musli, æg, frisk frugt og tre kopper kaffe… jeg spiser dobbelt så meget her som derhjemme:-)

Jeg skulle jo have skiftet en frempind og det gik der næsten 3 kvarter med efter morgenmad. Jeg rendte frem og tilbage mellem cykeludlejning og trænere og lit eget værelse for at få det ordnet og jeg nåede det kun lige til mødetid.

Lidt i 10 stod alle klar til afgang til turen mod fyret på cap Formentor – en kort tur med en del stigninger på. Jeg har fået cyklen til at spille, så jeg har følt overskud i dag uden at køre mig helt ned. Ugen er trods alt kun lige begyndt.

Jeg kørte med hold 3 ud af 4 og vi var ca 10. Der blev samlet op hele tiden og gjort mantal så alle kom med.

På tilbagevejen var Morten fra hold 2 styrtet og ambulancen måtte hente. Han har brækket kravebenet. Mega synd den første dag.

Retur ca 13.30 til en mini-off bike på 2 km med Mellanie, en hurtig bagel på værelset og så ellers et par timer på en liggestol ved havet, før den rigtige løbetræning kl 16.30.

Der er aftensmad kl 18, hvilket er væsentlig tidligere end jeg er vant til at spise derhjemme og aftnerne er lange. Jeg er ikke vant til så meget alene tid uden gøremål: gåture med hunden, oprydning mm og det er lige før det er lidt skræmmende. Også dejligt. Men uvant. Jeg har ringet hjem og sidder nu i aftensolen på min terrasse.

Dagens tal:

  • Svøm 1340 m
  • Cykel 60 km
  • Løb 12 km

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s