Mallorcatime!

Det er 4 år siden, jeg var på den magiske sports-ø. Og nu venter 8 hele dage med cykelleg i bjergene, såkaldt svømning i havet og løb langs kysten. Det er en skiferie – bare uden ski!

Allerede i lufthavnen kl 05 rendte jeg på Kim og Henrik, som jeg kender fra tri-livet som dog skulle med et andet fly end mig. Det føltes lidt spøjst at rejse alene – jeg er nok lidt for socialt anlagt hvis jeg selv kan vælge. Men min rejsemakker Lonnie er kommet til skade i et fald fra hesten, så denne gang må jeg rejse alene. Flyveturen gik fint. Jeg sad på række med Gitte og Ole – bedsteforældre fra Møn, som er afsted på cykeltur og det var hyggeligt.

Ankomst ca 11.45 og Mellanie tog imod i en skøn velkomst på hotel Nueva Palmeras i Alcudia.

Jeg har fået en skøn og stor værelseslejlighed på 1. Sal, så jeg pakkede hurtigt ud og handlede lidt. Fik en bagel med grønt og parma og tog kaffen med på stranden, mens jeg face-timede hjem til Mark som var ude og se Carla spille kamp og bagefter til Liva, som lige er kommet hjem fra en uge i Finland med Erasmusprojekt og i dag havde fået en positiv coronatest. Pis os’! Det kan lige passe, at vi alle skal nappe sådan en omgang – Mark alene hjemme med alle gøremålene og mig hernedefra. Vi satser på, at hun ikke har nået at smitte os andre.

Mellanie og jeg løb en kort tur, for jeg kunne først hente min cykel 15.30, så dér stod jeg til gengæld også bare klar. Vi kørte en lille testtur på 25 km, hvor jeg fik konstateret, at jeg har brug for en kortere frempind på mit styr, og at min sadel skal vippes og klamperne strammes. Det er altid godt at få det på plads inden de rigtige ture. Alle duftene vælter ind ind over os når vi cykler rundt. Jeg bliver sansebombarderet – saltvand, gran, blomster, dyrefold mm. Det er ægte Mallorca-style og så skønt. Jeg kunne godt mærke at jeg lige skal vænne mig til det hele igen. Hernede kører cyklerne med forkørselsret ind i rundkørsler mm og jeg skal lige have fat i konceptet igen.

Tilbage i cykeludlejningen skruede vi lidt på det hele og så hoppede jeg kort i havet for lige at mærke vandet. Salt og friskt. Ikke koldt. Meget lækkert. Op i bad og klar til mad, hvor hele holdet var samlet. Vi skal køre i 4 hold på cykel og fra i morgen går det rigtigt løs.

Kl 20 var der et kort velkomstmøde hvor programmet blev gennemgået. Det ses også her. Jeg er dødtræt og skal bare i seng nu.

Jeg nåede dog lige at få lidt af den gode Mallorca stemning fra min terrasse.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s