Lønbæk Marathon på Rudersdalruten

Tidligt op kl 6 og tidligt afsted kl 7. Sådan starter en “ægte” ALOT Marathon lørdag 🙂 Fem røde ALOT’er og en blå TIK’er var stuvet sammen i Tanjas bil mod Nærum og Lønbæk Cannonball Marathon på Rudersdalruten. Min egen bil var helt hvid af rimfrost så det var en kold dag med en smule sne i luften. Jeg var glad for vintertights og merinould under jakken, og vesten som var fyldt med selvbragt depot i alle lommer. Vandet holdt sig koldt! Buff og handsker var nødvendigt hele vejen rundt.

Vi startede og sluttede ved rundforbi Stadion i Nærum og derfra fik turen mod Vedbæk og havet ind mod Virum og Holte og så retur igen.

Jeg mødte Janni, som jeg har gået i gymnasieklasse med og som i aftes skrev at vi sås i morgen. Dejlig overraskelse! Vi fulgtes ad ca 10 km og fik opdateret hinanden på de vigtigste ting. Virkelig skønt.

Mod Vedbæk var vi pludselig på de sidste km af Mammuthruten og jeg mindedes hvor grumt, jeg havde det i de km med tårer og slid frem mod målstregen🥴😂. Janni og jeg løb lidt forkert i al vores begejstring og snak over gensynet.

Janni og jeg splittede op, hun faldt lidt tilbage til dem hun fulgtes med fra Næstved og jeg havde spottet Tanja, Poul og Kent lidt længere fremme i skoven, så jeg er løb op til dem. Vi fulgtes et godt stykke indtil Tanja satte farten lidt ned med et nyt løbebekendtskab.

Poul og jeg fortsatte og Anders som ellers lå foran overhalede os efter han havde været ude på en lille 1200 m omvej. Stig stødte også pludselig til selvom vi troede, han var foran. Så var vi en lille trio resten af turen.

Vi havde downloadet ruten som gpx fil på vores ure men måtte også orientere os efter skiltene til ruten. De to ting supplerede hinanden godt, så vi havde ikke kunne nøjes med ur eller skilte, så var vi løbet meget mere forkert.

Skoven var smuk og vinterbar. Jeg elsker lyden af det tykke lag af brune blade, der rasler når man løber i dem. Snakken gik ivrigt indtil vi alle blev lidt tavse ved 35 km og måtte vende os lidt indad. Vi gik op af alle bakker og holdt en pæn jævn pace hele vejen rundt.

Vi var ca 50 løbere i alt og Stig og jeg kom i mål i 4.24.29. Anders var kommet ind 4.18, og Poul kom 1 minut efter os. Så Kent og til sidst Tanja 🙂

Jeg fik lige sagt “vi ses” til Janni og så vendte bilen snuden mod Vestegnen igen – til bad, mad og sofa med restitutions støvlerne på!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s