Soul Trail rude skov 1/2 Marathon

Selvom alt blev ryddet af min løbekalender, da jeg fik en fibersprængning for et par måneder siden, er der kommet lidt gode løbeplaner i efteråret igen!

I dag stod den på flot trail efterårs-halvmarathon i skoven ved Holte. Jeg kørte med Mandy og havde lokket min svoger med på 10 km og vi stødte på Anne som jeg kender fra Mallorca og Tri-livet.

Ruten rullede op og ned af en del små og større stigninger på stier fyldt med blade. To runder af 10 km.

Vindstille og lunt. Jeg løb på “good wibes”, pressede ikke, for jeg har fået en lille kriller i halsen og lidt hoste og har i øvrigt tilmeldt mig LNBK cannonball Marathon i næste uge, så jeg skal ikke overbelaste, når jeg nu er tilbage:-)

Løb er mit frirum. Min pause. Jeg lytter, lytter, lytter og jeg taler, taler, taler i mit arbejdsliv og i og med min familie. Vi er gode til at lytte og tale. Heldigvis!

Når jeg løber, bliver jeg ikke afkrævet ord, eller behøver ikke lytte eller tale med mindre jeg selv vælger det. Jeg slipper kontrollen og ladere benene gøre hvad de vil.

1.55.32 blev min tid på de knap 20 km. Mandy kom ind i flot tid 1.42 og blev nr 4, jeg blev nr 7. Vi har kun 18 kvinder.

Eftermiddagen blev brugt på at planlægge årets nytårsfest for ALOT. Den har vi ikke kunne afvikle i 3 år pga corona.

I sidste uge har min sviger Anders hooket så meget på ideen om julekalenderløb, at han og løbetræner og forfatter Claus Heckmann har arrangeret “watt-nissernes julekalenderløb” som jeg også har fået gode folk med på fra mit løbenetværk. Det bliver sjovt at prøve kræfter med det for 3. år i træk!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s