Brandmandsfarvand

I dag fik jeg luftet først våddragten i brandmandsfarvand og slap ikke for svie på både håndled og vrist. Men det gør jo faktisk ikke særlig ondt – føles som brændenælde-svits. Dernæst blev tridragten fra @triathlonshopdk luftet på løbetur med Carla og Valdemar til havet hvor vi endnu en gang måtte dyppe korpus til afkøling i det lækre hav for nok 23. Gang i dag. Sikken hedetour og herlig sommerdag igen igen! Kalvebodtri venter om en uge. Jeg er megafan af dansk sommer i sommerhus!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s