5 julelåger og 50 km tilbage

Så er der løbet 19 låger og 250 km. Og jeg er simpelthen så slidt! Så slidt at jeg straks må tilmelde mig et nyt løb. 🤪 Jeg skal til Thy og løbe trail marathon 26. Februar og hygge hos Sussi, før vi sammen kører derop.

Jeg glæder mig! Glæder mig til at se Thy i vintertøj og til at komme på tur.

Dagens låge var 22 km. Det var ikke gået uden de 4 herrer her! Jeg løb hjemmefra 9:30 og ud til stadion (4,5 km), så 10 km med Die Herren. Jeg sluttede af en runde om stadion med Torben – og til slut løb vi ud til Taastrup og hente min bil som stod der siden i aftes hvor jeg besøgte Katrine. Det gik kun lige takket være virkelig godt og tiltrængt selskab!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s