Nr 2 til Cph coast Half

Corona din heks! Du stjal min mulighed for at komme på skamlen! Jeg blev sgu overraskende nr 2 i dag til dagens Cph Coast Half ud af de 62 kvinder der gennemførte. Og fordi løbet var arrangeret efter gældende restriktioner ud fra konceptet “Kom i din bil, parkér, rullende start, løb og skrid”, så var der ingen massestart, præmier eller podieceremoni.

Men nøj det var fedt i dag! Endelig et af de få “rigtige” løb som blev afviklet trods alt og under alle tænkelige Corona restriktioner: sprit alle vegne, afstandsmarkører ved nummerudlevering, ta selv medaljer osv. Cph coast Half havde rullende start og mål ved Kongelundshallen / Dragør og det var skønt med chip på skoen og nummer på maven i modsætning til Cannonball løb, hvor vi selv tager tid og selv medbringer depot.

Det var virkelig godt afviklet! Selvom vi var 468 tilmeldte på distancer fra 10 km til Marathon, så og mødte jeg under 20 løbere. Da jeg kom i min bil, parkerede jeg lige ved siden af hallen, stod jeg i kø med 2 andre i 3 sek med 2 m imellem, fik min chip og gik direkte til start og løb over måtten, som det passede mig. Jeg blev ikke overhalet af andre end cykelryttere, men hentede et par løbere fra 15-21 km.

Ruten var genial: først en km med sand, græs og mark, så 7 km med asfalt langs Amager Fælled hele vejen op til Sjællandsbroen (i absurd medvind), hvor jeg forsøgte at tænke så lidt som muligt på, at det var her man fandt torsoen af Kim Wall i 2017. Jeg ser “Efterforskningen” på TV2 for tiden hvor svoger Anders Juul spiller med, så tankerne er nok fokuseret lidt ind på det. Der var så meget vind at jeg længe troede jeg havde et lille dyr siddende ved min øje indtil jeg fandt ud af at det var mine egne vipper jeg kunne se som blev blæst ind foran mine øjne 😂

Ved broen drejede vi ind på fælleden og mødte modvinden. Jeg faldt fra lidt under 4.30 pr km til lige omkring 5 min pr km. En mur af vind. Men det var smukt, øjnene kunne se langt, køer alle vegne, KØBENHAVN i baggrunden og jeg mødte mange der var ude og vandre. Kitesurferne havde perfekte forhold og de var overalt på vandet.

Tilbage ved dyre-ristene blev jeg lidt forvirret over, hvad vej jeg skulle og brugte et par minutter på at finde vej. Der var kun sat skilte til ruten ud, og ikke så tydelige skilte til ruten hjem. Men jeg tog en hurtig beslutning og den viste sig at være rigtig.

Det sidste 3-4 km gik igennem skoven og også et par km på smallere stier, hvor jeg overhalede alle på min vej – herunder 3 herrer lige før mål. Jeg kunne flyve- og den følelse har jeg ikke haft hele året. Yes! Jeg kom rundt i 1.44.02 – langt fra PR så det var overraskende at det rakte til en 2. plads 🙂

Det er en særlig dag i dag. Det er 3 år siden Liva blev påkørt og dermed hendes “Hurra Liva er i live dag”. Jeg har været lidt tyndhudet allerede fra morgenstunden, så det har faktisk været meget godt at blive distraheret af både løb og den efterfølgende 2. halvleg i U18 kamp hvor Carla spillede fuld tid og scorede mål. Ps Liva har det rigtig godt på Hjemly efterskole:-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s