Marathon nr. 20 og en hyldest til Lonnie!

Helt ærligt – hvor røv priviligeret har man/jeg lige lov til at være? En ting er at få sådan en åndssvag ide at løbe et Marathon hver måned fra april til september, noget andet er at være så heldig at få private crew og rullende depot hele vejen rundt på dagens tur!

Jeg efterlyste for en lille uge løbeselskab til “Månedens Marathon” i vores ALOT Facebook gruppe velvidende at det blev svært. Jeg var tilmeldt et VIRTUAL run hvor medalje og startnummer kommer med posten. Men Tanja og Tina som plejer at kunne lokkes, havde løbet Backyard ultra i sidste weekend og skulle ikke løbe langt i dag. Men tænk sig – jeg fik verdens bedste tilbud fra Lonnie som tilbød at cykle hele vejen med rundt – vel at mærke kl 07.00 og ca 4 timer frem… Så godt kender jeg ikke Lonnie (endnu) så det var virkelig suverænt tilbud som gjorde mig så glad:-)

Hvor overskudsagtigt var det lige! For helvede Lonnie, du var dagens heltinde i skysovs i dag og burde kåres til årets klubkammi! Hele dagen i går aftalte vi løs online om tid, rute og energiplan og da jeg så fik mail om at min medalje og startnummer ikke ville nå frem, men var strandet pga Corona i Tyskland, fabrikerede Lonnie straks denne kopi i pap med navn og det hele. Medalje må der til! Ja tak:-)

Vi mødtes 6.45 hos mig og stævnede ud kort efter. Jeg havde forsøgt mig med et nyt koncept, for jeg farer gerne vild på vestegnsruten i min egen baghave i Albertslund: jeg havde lagt ruten ind som en bane i mit ur, og vi satte navigationen til på Lonnies ur. På Lonnies cykel var der ekstra vand og energisaft med elektrolytter. I min løberygsæk var der også vand og ellers geler, vingummi, saltpiller (og Panodil og mave-stop-piller just in case).

Det var en konge tur med den bedste all in one supporter and crew! Lonnie vidste hele tiden, når jeg lige skulle have skyggesiden af vejen, satte lidt musik på, tog min vest da den blev for varm, tog min kasket og lod den tørre i solen, så den kunne komme på igen og var suverænt selskab – både i tale og i tavshed. Så løbeturen var konge! Stille og roligt og ja til tider piv varm men vi undgik den værste hede ved at stævne ud så tidligt. Ruten er så fin. På Vestvolden, langs Køge bugt, ud over mosen og markene og ind i Vestskoven. Min energiplan holdt, jeg er efterhånden rutineret kan jeg mærke, både i det pace og med at indtage nok, selvom jeg ikke har lyst og føler mig proppet.

Da vi kom hjem drak vi kaffe og cola på terrassen og jeg måtte sku lige en tur i poolen.

Tænk sig en fantastisk måde at starte dagen på og få endnu en herlig og hed løbeoplevelse med en (ny) klubkammi!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s