5 års jubilæum

I dag er det 5 år siden jeg stod til start til min allerførste 1/2 IRONMAN ved Øresund Tri. Jeg husker tydeligt den søde gysen da jeg tilmeldte mig i december 2014. Ku jeg? Turde jeg? Jeg havde aldrig svømmet hav, ejede ikke en andet end en almindelig cykel og var bare en glad løber!

Men et halvt år senere d. 14. Juni 2015 var både min kære fætter M, hans papbror Daniel og naturligvis Caroline klar på Bellevue og jeg havde en fantastisk debut på og i den til lejligheden indkøbte Focus racer, Zone 3 Vanquish våddragt og ellers det gear jeg nu havde fra løb. Tænk der er gået 5 år! Jeg har ikke tal på antallet af tri stævner, jeg har stillet op i siden, men jeg er blevet meget klogere siden.

Jeg husker stadig hvor “høj” jeg følte mig efter at være kommet i mål i overskud i en meget bedre tid end forventet! Pigerne løb med over stregen. Jeg tænkte, det skal jeg gøre igen – Jeg er kun lige startet…!

Øresund 2015

Selvom planen var 3 halve IRONMAN stævner denne sæson og der ikke bliver nogen sæson i 2020, holder jeg mig stadig igang. Denne uge har været virkelig skøn faktisk. Jeg har løbet lidt mindre end jeg plejer, fordi næste uge bliver en mere intensiv løbeuge med både Etape Alot (ma-fre) og en Marathon på søndag så det bliver forhåbenligt til 84.4 km løb med kun lørdag som træningsfri.

Tirsdag havde vi endelig fælles svømning med 30 ALOT svømmere og gæstetræner iform af Crawleksperten Martin Empacher. Jeg kom lige til at købe ny våddragt – en Sailfish Attack. Min Zone 3 ( altså ikke den fra 2014, men endnu en) er lidt træt, så det er fint at have nyt gear at aflaste med (og blive hurtigere i?). Der er lidt mindre opdrift i Attack dragten, end jeg er vant til. Er spændt på hvad det betyder for min svømning… Den blev testet i dag ved Vallensbæk strand hvor Caroline og jeg svømmede på den anlagte knap 300 m lange svømmebane med bøjer – i høj søgang, så jeg fik også trænet “undgå søsyge og svimmelhed”!

I onsdags blev en cykel duo forvandlet til en kvintet da Mellanie og jeg fik selskab af tre hurtige drenge: vi holdt 34.5 km i snit og nåede lige bageren i Ganløse “kl to min i lukketid”. Mega lækkert med ræs!!

Bageren i Ganløse i onsdags

Weekenden har været mere rolig end normalt og i dag har pigerne og jeg stort bare hængt ud ved poolen i haven, vasket lidt tøj, gået ture med en varm Balder som søger skyggen i den her herlige varme:-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s