ALOT virtuel påske Marathon

Nå, men hvad har du så lavet i dag? Jo, jeg har løbet Marathon uden publikum, uden officiel tidstagning, uden helt planlagt rute og uden depoter.
Tilgengæld med den flotteste håndlavede medalje, virtuel fantastisk opbakning og lidt selskab undervejs.
Mellanie løb to meter ved siden af mig de første 10.5 km – hjemmefra og til Brøndby strand. Dejligt at have selskab. Jeg måtte smide min langærmede og give Mellanie den med hjem. Det blev varmt!
Derefter var jeg alene: jeg mødte Tanja og Tina på vejen – den modsatte vej rundt. Jeg talte i telefon med Sussi et par gange og havde ellers Mads og Monopolet i ørerne. Jeg holdt en ret stabil pace på ca 6 rolige min/km og forsøgte at holde den deromkring. Ind i mellem var der lidt vind. Jeg havde 6 geler med og en pose vingummi. Jeg tog en gel hver 40. Minut og derimellem et par vingummier. Drak vand hele tiden fra min bløde Salomon flaske som jeg fyldte med vand to gange; ved kolonihaverne i Ishøj og ved rideskolen i Taastrup. Det var ret perfekt.
Jeg forsøgte at holde vestegnsruten hele vejen rundt, men det gik ikke helt: jeg for vild i Albertslund (af alle steder!, men jeg kunne sgu ikke finde den rigtige vej til tunnelen under Roskildevej pga en spærring) så jeg måtte korte ruten lidt af pga mine fejlløb undervejs. Men det var en meget fin tur. Jeg mødte et mudderhul undervejs og fik meget våde fødder til anklerne og måtte også lige assistere ved et cykelstyrt 300 m før “mål”. Heldigvis ingen tilskadekomne 🙂
Så har jeg prøvet det. Og det gør jeg gerne igen. Den fineste medalje var klar herhjemme. Og en kold øl på terrassen i et par shorts efter et bad:-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s