Livet er ikke aflyst!

Alt er aflyst og jeg føler mig “skyldig” bare jeg bevæger mig udenfor med hunden. Men i dag måtte jeg bare ud i det gode vejr, og Caroline kunne godt lokkes med på cykel i behørig afstand fra hinanden.

Vi nappede en tur til Ganløse og 6 gange op og ned af “Tyren” efterfulgt af årets første bagerstop lige før lukketid. Tør man egentlig handle hos en bager for tiden? Det blev til 81 km og 3 timers tur. 741 højdemeter. Lidt koldt og windy til sidst, men skønt at blive blæst igennem. Der var seriøst mange cykler på vejene – men mest som single ryttere eller 2-3 stk af gangen. Ingen store grupper.

Coronaen har fat i Danmark og vi har vist kun lige kradset i lakken. Jeg skal ikke tænke for meget på, hvad det kan udvikle sig til, så får jeg det seriøst “stramt.”

Jeg skal arbejde hjemmefra i mindst 14 dage, men har samtidig ret meget energi, så jeg skal forsøge at tøjle mig selv lidt. Jeg må ikke lave alle projekterne på en gang:-) I dag har jeg således “kun” bagt knækbrød, vasket tøj, støvsuget, tørret køkkenet af og ordnet køleskabet foruden gåturen med Balder – før kl 12…

Liva er sendt til Løkken med Laura i stedet for til Norge. Vi ser hende midt på eller sidst på ugen om alt går vel. Vi andre tager i sommerhuset nogle dage og indretter kontor og lektiestue deroppe fra. På den måde sker der da lidt.

Jeg er spændt på om mine forældre kommer tidligere hjem fra Spanien efter alle danskere er kaldt hjem og vi har lukket grænserne. Det er simpelthen så syret det der sker lige nu. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal mene om det – ud over at tage det meget alvorligt. Men livet er jo ikke aflyst, selvom rigtig mange arrangementer er. Jeg skal vist bare lige vænne mig til at tempoet er et andet. Alle de ting jeg har trænet frem mod i foråret er sådan pist forsvundet….

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s