Barbaras breve

34c2133-1-904x603

Jeg løber. Jeg løber. Jeg løber…  Og i dag løb jeg knap 20 km i den vildeste blæst i og omkring Havnsø med “Barbaras Breve” i ørerne, et radioprogram fra Radio 4 – denne udgave om sorg. Min svoger Anders Juul blev interviewet om sit arbejde og sine oplevelser med teaterforestillingen “Jeg løber” og det var et rørende, smukt og inspirerende interview i hele 55 minutter. Jeg græd lidt undervejs og grinede også med et par gange. Jeg blev virkelig berørt over at høre musikken fra forestillingen igen – særligt Hide and Seek med Imorgen Heap, som forestillingen slutter med. Det var også så dejligt at høre Anders reflektere over forestillingens mange aspekter og om samarbejdet med min søster 😉

Jeg kan varmt anbefale udsendelsen – både hvis du har set forestillingen, skal ind og se den eller ikke har set den. Lyt med på Barbaras breve om sorg

Jeg har indtil nu i 2020 løbet 300 km.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s