Løbetest og Nytårsfest (det rimer)

Jeg har stadig tømmermænd – og det hører man alligevel ikke mig sige så tit…

ALOT længe leve – I er sgu de sjoveste legekammerater – til vands, til lands og til fest.

Weekenden har været fyldt med ALOT aktiviteter, eftersom Caroline og jeg var festudvalget, der har planlagt klubbens nytårsfest, hvor 80 sportsaktive mennesker efter den årlige generalforsamling skal bespises og underholdes :-). Det er årets fest med dans til orkester – og sådan en bunke godt trænede folk kan jo danse hele natten uden at blive trætte!

Lørdag mødtes jeg med Caroline kl. 10 og vi hentede alle de mange varer i Kvickly – de var heldigvis pakket for os, men vi måtte køre et par gange med drikkevarer. Ved 11-tiden mødtes vi med et par klubkammerater i forsamlingshuset og brugte et par timer på at sætte borde og stole op samt klargøre baren.

Så hjem og løbe løbetest: en 3-9 min max test. Det blæste en del og jeg var helt ærligt spændt på, hvor sløjt det stod til. Jeg har taget et par kg på siden i sommer, hvor jeg gennemførte testen sidst og har ikke brugt så meget krudt på intervaltræning, men mere trænet mængde, så at testen viser en status quo er vist meget tilfredsstillende!

Efter bad og omklædning til festtøj var vi retur i forsamlingshuset kl. 16 for at tage imod “køkkenhjælpen” (min svigerinde og hendes veninde) og ellers afvikle generalforsamling kl. 17-19. Vi fik ny formand – træner Jeanne er nu ladyboss for klubben. Det bliver godt!

Jeg blev officielt medlem af bestyrelsen efter at have været aktiv suppleant i et par år og jeg meldte mig til triudvalget (og til festudvalget igen). Vi fik holdt årets beretninger og hyldet og hædret de rigtige, kåret årets ALOT’ter.

Så startede festen og maden var skøn og vi blev godt underholdt af Ibens trofaste stand-up indslag med elementer under bæltestedet 🙂

img_6899img_6901img_6898

Mark og orkestret kom og fyrede den af til et tætpakket dansegulv.  Det er så fedt at feste med live-orkester og særligt når det er min lækre mand, der står ved mikrofonen. Jeg føler mig så heldig…

img_6907img_6908img_6911img_6909

Festen var forrygende: udsolgt for første gang i mange år, endda med venteliste. Vi måtte smide de sidste gæster ud kl. 3, efter vi havde danset rundt i strømpefødder et par timer på det ryddede gulv til 90’er spotify playliste.

Mens far spillede til mors klubfest, var Liva til mega 16 års fest og Carla havde veninder på besøg til at hygge med hunden.

Søndag: Efter 3 timers søvn vågnede jeg med tømmermænd og kunne ikke sove mere pga. hjertebanken, tørst og sult. Efter Mark havde trukket mig rundt i parken med egen og lånehund, var jeg lidt friskere, så ved 11 tiden stod den på oprydning. Det tog et par timer med god hjælp fra Rikke og Denni. Vi kørte returvarer til Kvickly og jeg løb verdens langsommeste 4,5 km med dundrende hovedpine. Føj! Jeg var godt træt, da jeg ramte sofaen og lurede den der resten af dagen og jeg havde mildest talt ondt af mig selv. Sådan går det, når man springer vand over og nøjes med Cava hele aftenen – i suverænt selskab. ALOT længe leve – I er sgu de sjoveste legekammerater – til vands, til lands og til fest.

(Foto af Gitte Vognsen, som altid)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s