Drømme-magisk (trænings)dag

Nogle gange går alting op i en seriøst højere enhed. En magisk, episk og fantastisk dag lakker mod enden.

Kl 10 ankom Mellanie til en spontan træningsdag i vores sommerhus. Aftalt i går som alternativ til vores sædvanlige ruter. Vi havde heftig vind, sol og skyer. Vi satte ud kurs mod Rørvig – fra Havnsø via Veddinge Bakker og bjergene, mod Vig og Nykøbing. Vi for kun lidt vild. Drak kedelig kaffe på grillen i Rørvig og vendte os mod modvinden på retur. Nåede den smukkeste udsigt lige før Dragsholm Slot. Jeg elsker seriøst at cykle heroppe – og i dag i luksusselskab!

Tilbage i Havnsø spiste vi en halv bolle og hoppede i løbeskoene og satte kursen mod Vesterlyng. Trykkede godt til og pressede hinanden. Vi havde aftalt at dyppe i havet og løbe de sidste ti minutter hjem i vådt tøj og havet var fantastisk! Bølger og friskt at være koldt!

Da Mellanie var kørt, var hele sommerhusflokken på 10 personer klar til et dyp i havnebadet. Der blev sprunget fra 3-4 m uanset alder:-)

Så hentede jeg Liva som selv havde taget toget til Holbæk og vi kørte retur til sommer-aftensmad i det fri på terrassen.

Efter maden nappede vi en gåtur med IslandskeBalder og Charlie til havet med Stine inkl kvindesnak. Og så sluttede dagen med pandekagebagning over bål i den mest suveræne solnedgang. Guitaren blev hentet frem over et glas Rose indtil Nattergalen tog over. Jeg bobler nærmest over af lykke sådanne dage!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s