Bike, run, swim = 83 km

Så fik vi taget rigtig fat på øens – og ressorters – mange herlige muligheder. Det har været en dag med meget latter og de indforståede jokes er allerede ved at indfinde sig. Det er en af de ting, jeg elsker allermest ved at være afsted på denne måde som en gruppe. En ting er al den gode træning, men det, der gør det hele ekstra sjovt, er de små ting der opstår på kryds og tværs. Alt det, der er svært at genfortælle til andre uden det falder helt til jorden: “Man sku nok ha været der”…

Kl 8 spiste vi morgenmad i den kæmpe buffet. Jeg har altid enormt svært ved at overskue sådan noget. Caroline og jeg sad først inde, men rykkede ud i det overdækkede område. Vi har borde reserveret til Next Level Camp derude, men det var lidt køligt, men meget mere deeejlig roligt og til at overskue med mennesker:-) Der må bare lidt mere tøj på, så vi kan sidde derude i fred og ro.

Kl 9.30 stod vi klar i cykeltøj til afgang i 3 hold: de hurtige, de mellemhurtige og de moderate 🙂 Turen gik til Lluc op over Col de Feminia en mindre stigning på 7.7 km med ca 5%. På toppen samlede vi op og i bedste stil med alle de store byer, hvor hængelåse sættes på broer osv, har cykelfolket fundet sin egen lille måde at sige ” I was here”: en bananskræld på hegnet… Vi fik kørt 72 km med knap 27 km i snit – ca 15 km i timen, når det går op af og 40-45 i snit når det går nedad…img_4251img_4253

Kl 13 stod den på hurtig klap-sammen-mad på vej op i spaen, som René havde booket tid i. Det var rigtig lækkert: Vi startede udendørs, men det var lidt køligt, så vi gik ind i det tyrkiske bad, hvorefter den stod på 3 x 2 minutters Vendt Vand-intervaller i henh. iskold vandbassin og varmtvandsbassin. Ikke noget med at skvulpe i det kolde og 3. Gang skulle alle under med hovedet. Så ud i boblerne og massagestrålerne med den skønneste udsigt. Vi sluttede af på den varme sten og forsøgte at posere til fotografen, hvilket gik relativt dårligt… Sauna med havudsigt og så hjem og gøre klar til næste træning.

Kl 15 mødtes vi løb: 1 km opvarmning og nedvarmning og derimellem 4×2 km intervaller på en lille flad rundstrækning: det gik meget godt. Jeg havde ok ben og løb dem i 8.51, 8.50, 8.22 og 8.52 for hver 2 km. Vi holdt 2 min pause mellem hver.

Kl 17.15 skulle vi have været i åbent vand til orienteringsøvelser, men den indendørs pool trak lidt mere. Det var blevet overskyet og jeg orkede ikke våddragt osv. Så Mellanie og jeg nappede 1000 m pullbuoy. Poolen smagte dog lidt for meget af spa-olie-sæbe-snask så nu ved vi begge hvordan det smager at få “vasket munden med sæbe”, vi ku smage det flere timer efter.

Det går ganske fint med Carolines brækkede kraveben. Hun styrtede for 2 mdr siden på cyklen og har været meget spændt på denne tur: Alting har lige fået et ekstra twist, da hun ikke kan det hun plejer – og skal en masse nyt for første gang bla i bjergene.

Nu må vi hellere op og få lidt (=meget) at spise. I morgen står den nemlig på Sa Calobra og 5-6 timer i sadlen og en god times løb.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s