Next Level Camp vol. 2 er i gang!

Så er vi sgu ankommet! 5 gæve ALOTTER og en hustru er klar til 8 dages træningscamp, skudt i gang i vidunderligt selskab.

Da vækkeuret ringede 02.55 var der kort eksekvering til vi stod i lufthavnen kl 04 efter at chauffør Mark havde hentet Caroline også.

Cykler og bagage blev tjekket ind og afsti-afsted i solopgang over Kbh.

Der blev læst, sludret og strikket i flyveren og efter en kort og smooth transfer ankom vi til Port Blue Club Resort og Spa, lige mellem Puerto Pollensa og Alcudia.

Caroline og jeg skulle vente ca en time på at få værelse, så vi hentede og samlede cykler, imens vi ventede. Og Mellanie fik os sat i sving med at lede efter en skrue, som faldt ned fra altanen da hun samlede sin 2-hjulede…

Vi fik værelse, pakkede ud og satte ud på en kort cykeltur til Alcudia for at proviantere en smule til lejligheden: frokost, cola, alkoholfrie øl, slik og nutella.

Vi spiste frokost i solen på terrassen og gav vores blege ben lidt opvarming.

Surt og rødt slik er en nødvendighed på Mallorca (ik Katrine?), så det har vi også anskaffet!

Kl 16 mødtes vi til en kort cykeltur ud til Militærbasen. Den er ret stejl, dårlig asfalt og med dårlig sigtbarhed i svingende, så det var lidt af en ilddåb for Caroline. Der var så smukt og duften af fyrretræerne sprang os i møde rundt om hvert hjørne. Lækkert!

Da vi kom hjem fra cyklen, hoppede vi i våddragterne og gik i havet og havde lidt vandtilvending og svømmede en fin lille stafetleg. Vandet var friskt, men ikke koldt. Virkelig lækkert:-)

Buffetten her til aften var ikke til at falde på halen over, men ressortet har alt hvad hjertet begærer i flere pools, flere restauranter, spa en masse, massage, indendørs pool, barer osv.

Efter maden var der er er kort velkomstmøde hvor programmet blev gennemgået og så ellers i seng!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s