“Grøn uge”

En grøn uge er, i følge fru Vendt, når alle træningspas er vinget af i rette tempo og rette intensitet. Sådan en har jeg ekspederet denne uge – på trods af fuld arbejdsuge, vores bryllupsdag, skole-hjemsamtale, svigermors 60-års fødselsdag og en Brøndby-U13-kamp. BUM.

Alle passene har dog ikke ligget helt på de dage, hvor de var planlagt, men er blevet flyttet lidt rundt på. Sådan bliver mit nye “arbejdsliv” nok. Det gør ingenting, der går sport i også at få puslespillet til at gå op. Jeg skal arbejde en dag om ugen i Hillerød og der er 35 km derop: perfekt til forårscykelturene. Hvis jeg kører hjemmefra kl 7, kan jeg sidde nybadet klar til møde kl 9:-)

Der er overskud og forventningens glæde i træningen for tiden. Og skiferien er lige rundt om hjørnet.

Mandag: Jeg tog cyklen til og fra job på trods af jeg også havde 75 min på hometraineren. Elsker når jeg når det hele!

Tirsdag: Også cykel til og fra job. Det blev en sen dag med mange skift af adresser (tjek v 35 km bycykling), så jeg nåede ikke Tritonsvøm kl 19, men hoppede med på ALOT holdet kl 21. Jeg skulle jo lige lave lasagne, spise og nå en hundetur før jeg nåede til træningen.

Onsdag: Tog toget til Carlsberg St. for at spare benene en lille smule og gemme energien til løb med ALOT inkl til og fra stadion. 17 km blev det til og lasagnen var klar fra dagen før:-) Ku nå at hente Carla fra bold kl 20. Hun havde selv taget bussen derover.

Torsdag: Igen cykel til og fra job. Da jeg kom hjem stod der blomster og rødvin på bordet – 14 års bryllupsdag, så jeg droppede selvfølgelig svøm og holdt fri med lækre bøffer og skøn snak. Vi havde også været til skolehjem samtale med Liva om eftermiddagen. Hun har gennemført alle terminsprøver i sidste uge og det i sif selv var et mål. At hun så ovenikøbet har klaret dem virkelig flot er en mega bonus:-) Hun har mærkbart mere energi, der går længere imellem energidykkene og når de er der, varer de kortere tid. Det går så godt for tiden!img_3738

Fredag: Jeg nåede svøm med ALOT og tog hjem tik Katrine bagefter og spiste pizza og drak bobler. Vi drømte os hen i Hawaii snak om hvor fedt det ku være med en tur derover:-)

Lørdag: Den stod på 2 timers løb: godt planlagt så de første 75 min var med fra Vendt ind rundt om Damhussøen og derefter 45 min alene i Vestskoven. Jeg ku ha fortsat for evigt, lå i lav puls og fin pace.

Derfra videre til svigermors fødselsdag med hygge og brætspil.

img_3739

Søndag: To timer på hometraineren i fru Vendts kælder og og 25 min off bike run. Jeg elsker når kabalen kan gå op med fælles træning, det er så meget sjovere.

Hurtigt bad og afsted til kamp med Carla.

Grøn uge i det røde hus på Vestegnen 🙂

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s