Mountainbike Rookie

Jeg har prøvet noget nyt og skideskægt i dag! Jeg har været til ALOT cross/mtb cykel-kærlighedstræning❤️🚴‍♀️. Vi var ca 10 fuldvoksne herrer og 2 “passionist”damer i det fede solskinsvejr, som fik kærlig behandling af Fosdal. (For han kaldte os da ikke for pensionistdamer???) Fosdals kærlighed består af høj stemmeføring, hvor man bliver råbt utrolige ting af for at præstere bedre fx “det ser fandme ynkeligt ud det der” eller “kalder du det der en sprint?”😂

Jeg kastede mig ud i det uden de store forbehold i bedste Pippi stil efter et par gode råd fra klubkammier, men ku godt mærke, at jeg ikke havde prøvet det før. Jeg var pænt meget bagerst og ikke så hurtig i min kontrol af cyklen og hvor meget fart jeg turde.

Vi lagde ud med syre-kærlighedstræning: Mellanie og jeg fik lidt skånekost, fordi vi har halvmarathon i morgen, så vi fik lov til at nøjes med 5 gange “stol op af væggen” af 1 minut efterfulgt af 15 englehop. Bagefter knoklede vi 9 x 30 sekunders sprint op af bakken.

Så nappede vi 30 minutters “kærlighedsfangeleg”, hvor det gjaldt om at fange dem foran en. Jeg måtte lægge flere lag tøj.

Det fik jeg også brug for, da vi sluttede af med “kammitræk”, hvor vi blev sat sammen to og to af sammensatte cykelslanger og på skift skulle trække hinanden op af bakken. Det var rocker-hårdt og tredje gang var der ikke mere tilbage. Vi blev bedt om at bremse, mens vi blev trukket for at gøre det endnu sværere for den anden! Eller endda holdt tilbage af Fosdal, så slangerne blev strukket ud og vi nærmest blev skudt afsted efterfølgende.

Jeg har fået lov til at låne en mtb cykel af Klaus fra ALOT for at se om det er noget for mig, så jeg var i kondisko i dag og kan godt mærke, at det vil være federe med klikpedaler, for at kunne trække og ikke kun træde. Jeg glæder mig allerede til næste lørdag! Det bliver fedt med et alternativ til Hometraineren i vintermånederne frem mod de store mål næste år.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s