Zombieløbet 2018 inkl allergi- flip!

Jeg glæææder mig altid helt vildt til dagen i dag: det er 4. gang, vi deltager i Zombieløbet i Vallensbæk mose, og jeg glæder mig til det hele; til at løbe med pigerne, til at tilbringe dagen med klubkammerater, til at se hvordan ruten er i år og hvad temaet er, til pulsen i nummerudleveringen, når det hele koger, til at være ude hele dagen i flot efterårsvejr, til en dag med lidt af det hele!

Kl 8 tjekkede jeg ind i nummerudleveringen og mellem kl 10-12 var der godt gang i den. Jeg stod i “zombie-nummer-udleveringen” og checkede zombier ind. Jeg havde også lidt eftertilmeldinger. Det hele gik glat – ikke noget videre kø. I år var der ca 200 zombier og 1500 løbere.

Kl 12.15 havde pigerne og jeg start sammen med et hold venner. Jeg havde ikke løbet mere en knap en km, før jeg ku mærke, at noget var galt. Jeg begyndte at hoste meget, fik voldsomme mavesmerter og måtte i hækken flere gange. Kort før løbsstart havde jeg spist en falafel og jeg havde ikke tænkt nærmere over det.

Jeg ved, at jeg er allergisk overfor en ingrediens, der er i gul karry (bukkehornsfrø), så det skal jeg generelt undgå – i særdeleshed i kombination med motion. Men at jeg også er allergisk for kikærter eller hvad det nu er, vidste jeg ikke. Jeg hævede igen op ved øjnene og blev rød og irriteret og havde en ret udfordret tur rundt på de 5 km med zombier alle steder. Jeg har også besvær med vejrtrækning og prikken på læberne.

Jeg har oplevet denne allergiske reaktion før – senest for et par år siden, da jeg svømmede i hav. Det er vildt irriterende og lagde en dæmper på vores tur rundt. Jeg når lige at vriste mig fri af min “fødevareparanoia” og så rammer det igen. Heldigvis ligner jeg ikke en der har fået tæv denne gang.

Tilbage i nummerudleveringen måtte jeg lige sunde mig lidt, før jeg ku tage fat igen. Jeg fik en antihistamin af en Crew-kollega. Og da Mellanie og jeg skulle lukke ruten var jeg så godt som klar igen, men valgte dog ikke at løbe så meget, da vi skulle rundt og samle flagene ind og fjerne rutestrimmel osv.

Det er så fedt og sjovt at komme rundt og møde zombierne og fortælle dem at løbet er slut og de godt kan falde ud af rollen. Særligt var det sjovt ved cirkus-tema-zonen, hvor vi blev taget fusen på af zombierne og trængt op i en krog. Videoen illustrerer det meget godt!

Jeg var godt brugt, da jeg heldigvis fik et lift hjem af Mellanie med min mavepine efter en trods alt dejlig dag med tøzerne og zombierne i mozen…:-) Hvis du havde spurgt mig for 15-20 år siden, hvad jeg regnede med at bruge mine søndage på, var det her nok ikke en af de ting, der var faldet mig ind 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s