Jernhestet og badedyret luftet

Uge 16 blev ugen, hvor cyklingen endelig kom lidt i gang, takket være solen og 20 grader i Danmark – endelig cykelvenligt vejr til at lufte de korte rør og køre i bare blege arme – om ikke på de lange ture, så bare det at trække i outfittet var tiltrængt. Jeg har taget TRI cyklen til og fra arbejde onsdag, torsdag og fredag.

Torsdag lagde jeg hjemturen fra job ud forbi lufthavnen og Dragør på cykel i det fede vejr. Jeg glædede mig som et lille barn til det – ikke mindst til det lange stræk på Vestamager, hvor man kører på kanten af havet op til Sjællandsbroen og hvor jeg altid har medvind af en eller anden grund. Det er det lækreste at ligge i bøjlen lige der – totalt favoritspot, hvor man kan presse farten godt op. Wrum wrum 🙂

Det har ellers været en begyndende nedtrapningsuge for den møre mor.

Tirsdag havde jeg lækre intervaller i alt 13 km – hvoraf 3×2 skulle løbes 4.45 resten ca 5 min pr km – men jeg var overskudsramt og nappede de 3×2 i ca. 4.30 og resten ca 4.45. Det kunne så godt mærkes til svøm samme aften og i særdeleshed onsdag, da jeg skulle løbe langt med ALOT  i varmen. Vi løb 13 km sammen ud til Teddy Venlig i Taastrup – en af 6 glemte kæmper. Dertil havde jeg så turen ud og hjem – så det blev til godt 21 km. Vi var mange der var glade for Poul havde rygsæk på med vand. Jeg havde to geler med men gav den ene væk så jeg var noget i underskud til sidst. Tilbage på stadion styrrede jeg direkte mod fodboldstøvle-afvasknings-vandhanerne!

Ugen har desuden budt på et par gode nyheder: Liva har endelig fået godkendt sit rehabiliteringsforløb hos Center for Hjerneskade og vi begynder derude i starten af maj. YES! Og Carla har været ude og besøge sin nye klasse (kommende 7.b på Vestegnens Privatskole), som hun starter i efter sommerferien. De var rigtig søde:-)

Weekenden blev tilbragt i pragtfuldt vejr i sommerhuset sammen med en kær veninde (B), Carla og Silke og Balder. Mark og Liva havde andre (arbejds- og basket-heppe-) planer, så de blev hjemme.

Det var en varm køretur i myldretid herop med 26 grader udenfor hele vejen. Vi aftalte bare at pakke madvarerne ud og så ellers afsted til havet. Frygtede et koldt gys, men det var jo direkte lækkert- det må have været 13-15 grader varmt. Luften var lækker varm, så vi ku tørre i solen. Balder som plejer at gø helt absurd, når vi løber ud i vandet, løb med og svømmede ud til os. Han er sgu så kær den vaps.

Så ankom min veninde og vi hyggede med mad, snak, solnedgang og min dejlige og kolde alkoholfrie Clausthaler øl. Det er ikke engang noget videre afsavn for tiden af undvære et glas vin.

Jeg (og Balder) sov helt til kl 9 lørdag , og sad lidt i solen på terrassen med kaffen og strikketøjet inden de andre vågnede. Total feriestemning!

Efter morgengåturen og morgenmad, sagde vi farvel til B og gik en tur på loppemarkedet på havnen (i shorts), spiste en lille is og nulrede hjemad med et par lækre lerfade:-) (Mark bliver bare sååå glad for dem😂)

Årets første græsslåning blev klaret med store bunker sammenrevet græs efterfølgende. Det er meget hyggeligt at være alenemor et par dage, men jeg savner min mand og at være to om at gå og nusse rundt i haven.

Efter en 12 km løbetur, måtte vi i havet igen, inden vi kreerede en let aftensmad, spillede Mexican train og til sidst så starten af en film . Det er stærkt vanedannende 🙂

Jeg elsker bare gåturene heroppe. De er altid så smukke og rå. En genial solnedgang med en poserende hund:-)

Søndag har jeg 15 km løb på programmet foruden endnu en is på havnen inden vi vender snuden hjem mod den anden halvdel af familien.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s