Uge 10 inkl. 70 km løb, nyt gear og Carlas udfoldelse med show og fodbold…

 

Så gik endnu en uge med sport og familieliv – det er 2 uger siden vinterferien – og der er 2 uger til påskeferien. Det er liiige til at overkomme 🙂

Mandag: Efter arbejde nåede jeg lige et pas på hometraineren, som jeg havde skubbet fra søndag. Hometraineren og jeg er stadig ikke vældig gode venner… synes det er så svært at motivere mig selv til at “gå i kælderen” og jeg er så stolt af mig selv, når det så lykkes. Jeg tror dog ikke, jeg får det ud af det, som jeg kunne. Men alt tæller, må være mottoet, indtil jeg snart kan komme på landevejen igen!

Tirsdag: Arbejdede jeg hjemmefra. Heldigvis har jeg en fleksibel arbejdsplads – helt og aldeles nødvendigt i disse dage. Jeg startede med et møde på Livas skole, og tog nærmest direkte sammen med Liva til de sidste test på Center for Hjerneskade. Jeg arbejdede i venteværelset, mens hun var i sving. Nu afventer vi er bud på en rehabiliteringsplan. Vi sporer en lille fremgang. Hjemme igen – mere arbejde og ved fyraftens tid nåede jeg lige 7.5 km hurtig løb på de stier, jeg kunne finde uden sne og is. 4.39 pr km. Aftensmad og så til svømning: jeg havde samme dag modtaget ny (brugt) badedragt med posten som skulle testes. Lækkert.

Onsdag: Store fusionsdag på arbejdet, hvor den nye organisation blev præsenteret kl 8. Jeg havde mange møder og var til tredje møde på tredje adresse kl 10. Jeg fik mail om, at jeg skal holde oplæg om “digital assessment” på konference i London 26.4, dagen før vi kører til Hamborg for at løbe Marathon. Jeg nåede ikke hometraineren, men havde taget cyklen på arbejde. Samme aften var der bestyrelsesmøde i ALOT. Godt selskab og gode ideer!

Torsdag: Jeg løb til job 12,5 km og løb en omvej hjem 14 km. Dejlige, rolige 26,5 km i snevejr og med glatte fortove. Jeg hørte det sidste af min lydbog fra vinterferiens natlige køreture til og fra Østrig. Det er skønt at blive underholdt på den måde på en by-løbetur.

Fredag: Det blev kun til transportcyklen til og fra arbejde. Jeg kunne ikke nå til svømning, da vi kl 17 skulle se Carla optræde til Klubbernes stort anlagte “Mini Playback”. Det gik forrygende – hun er en rigtig lille entertainer med fuld skrald på energien. Power og energi helt ud i fingerspidserne:-) De vandt “humørprisen” og var glade. Liva har været i Lalandia i weekenden og det var en dejlig omend udmattende weekend for hende:-) img_0912

Lørdag: Op kl 8, gå med hunden og ud og løbe med ALOT: mødtes denne lørdag med Mandy på “broen” og løb derfra videre til Herstedhøje og mødtes med fire hurtigere herrer. Jeg sakkede lidt bagud rundt på den fine rute i skoven (stadig lidt vel meget sne og is på stierne, og den var sej i dag). Det blev til 19,5 km på 1.42.

Lørdag fik jeg også hentet min nye våddragt – købt brugt – brugt fem gange. Jeg er så glad for Zone 3 Vanquish modellen, så det var et scoop, da Iben Stougaard pludselig havde 2017 modellen til salg – lige i min størrelse (“small-tall”). Den kommer ikke i klorvand – kun i hav, så jeg må vente lidt med at teste den i vand. Men jeg forsøger nok at skrue mig ned i den snarligt, bare lige for at fornemme den 🙂

Søndag: Jeg glemte at sætte uret, så jeg vågnede 8.50 og var dejlig udhvilet efter en stille lørdag aften med Carla og Balder. Jeg ville gerne nå at løbe med ALOT. Jeg nåede lige at få lidt at spise inden jeg satte ud kl 9.30. Det blev til 15,5 meget våde og smattede km løb i skoven i tøsne og “flydende” skovstier.

Søndag eftermiddag spillede Carla kamp mod Nykøbing, og hun scorede et flot mål til 1-1 og kampen slutter 3-1. Fin kamp af Brøndby pigerne, som afslutter ugen.

img_0929

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s