Scrapbog fra Politiken

Sådan så morgenavisen ud, da jeg endelig kunne nyde den sammen med morgenbrød fra bageren kl 10.

Jeg var i 7 butikker, før jeg fandt et printet eksemplar – Vestegnen er åbenbart ikke det store opland for Danmarks bedste avis – ellers også står de tidligt op, dem der køber den. Hunden nød den lange tur rundt i Glostrup og vi trænede at sidde pænt og vente foran butikker.

Jeg var til gengæld meget sulten, da vi kom hjem – og i dag må jeg godt spise alt det lyse brød, jeg kan – jubiii 🙂

 

Og sådan så den ud mandag 21.8.2017 på side 2.

img_0731-1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s