Heppe-information

Man kan følge triatlerne på de Apps, der hedder “Ironman tracker” eller “Ironman DK” og fremsøge mit navn eller mit BIB nr som 662. Her kan man hele tiden se, hvor på ruten jeg er og få forventede ankomsttider på ruten og estimeret tidspunkt for hvornår jeg kommer i mål.

Jeg har svømmestart kl ca. 7.30-7.40. Vi svømmer i lagunen ved Amager strandpark, som ligger ved Jollevej. Man kan ikke parkere i nærheden, da området er spærret af, så cykel eller Metro er nok bedst.

Om alt går vel kommer jeg op af vandet efter ca 1.15-1.25 kl ca 8.45-9.00 og løber i skiftezonen og derfra ud på cyklen. Alle tider er derfor meget ca. agtige herunder… hold øje med app’en er mit bedste råd.

Cykelruten har et par heppesteder, der er meget oplagt. Geels bakke i Virum, hvor jeg kommer forbi efter ca. 75 og 150 km dvs. jeg forventer at være på Geels bakke første gang ca. 11.15-11.30 og anden gang ca kl. 13.45-14.15. Men her spiller vejr og vind og fysik en afgørende faktor…

Det skulle også være godt at heppe i Hellerup og i Lyngby.

Vi har skiftezone fra cykel til løb i parkeringskælderen under Skuespilhuset. Det er nyt fra i år. Jeg forventer, at jeg løber i tidsrummet mellem kl. 14.45-19-19.30. Løberuten ses her og er en ca 10.5 km lang rundstrækning langs havnen som vi løber 4 gange. Mange steder kommer vi altså forbi 8 gange med 20-30 minutters mellemrum, som fx ved Diamanten.img_0651

ALOT har sin Power Heppe Zone ved Den Dorte Diamant – lige ved bibliotekshaven, hvor klubben samles og hepper og spiller høj musik osv. Her kan man købe en sodavand, en øl og grille en pølse. Venner og familie er velkomne. Der er en mørkerød pavillion og flere røde flag hvor, der står ALOT på, som man kan kigge efter. Ellers gå efter lyden – det plejer at være en crazy fest.

Husk at jeg ikke må modtage noget (heller ikke en snickers) eller give publikum noget fx skrald, noget tøj jeg vil af med eller lignende…

Målstregen er på Ofelia Plads.

Jeg ved endnu ikke hvad jeg har på af tøj, men der er to muligheder.

Her ser et røntgen af mit indre i øjeblikket… Der er pænt mange sommerfugle i maven, selvom jeg skal gøre noget, jeg har prøvet mange gange før (bare ikke helt så langt)…

img_0662

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s