La Santa Sprint #4

Sidste afdeling af La Santa Sprint Serien i aftes bar præg af søndagens Stevns Jernmand og en del træning tirsdag med 2 timers rulletur med Kim og knap 2 timers Swimrun med Caroline. Jeg kunne stadig mærke en del af de små nister i alle musklerne i benene.

Hertil kom, at Furesøen havde skum på bølgetoppene. Jeg har aldrig svømmet i Furesøen, hvor der var så meget gang den! Og bølgerne kom fra siden – lige til at blive godt søsyg af.

Jeg manglede både mine svømmebriller (låner heldigvis et par af Vibeke – hvad skal man gøre uden gode klubkammerater?) mit ur, anti-dug spray og olie. Min ellers færdig-pakkede rygsæk var åbenbart væltet hjemme i kælderen og disse ret essentielle ting var røget ud, opdagede jeg da jeg kom hjem…

Christina Sveistrup dukkede op igen i dag – også Hanne, Rikke og Anette Bøgh var på banen – så en top 3 ville blive svært med min dagsform. Men jeg gik helt klart efter at forsvare min 3. plads i den samlede serie.

Jeg svømmer brystsvømning stort set hele vejen ud til bøjen. Hver gang jeg putter hovedet under vand, bliver jeg rundtosset, så jeg svømmer med hovedet over vand og får til gengæld “fornøjelsen” af god underholdning i at se alle mine medsvømmere knokle ligeså meget med søen, som jeg selv gør. Mine lånte briller tager vand ind på venstre øje, fordi de sidder sløjt på min knold i nakken (my mistake – brillerne fejler ingenting). Når jeg forsøger at lægge mig på ryggen for at rette på dem, bliver jeg væltet af bølgerne. Feltet er meget spredt, og alle har tydeligvis svært ved at navigere og orientere sig.

Efter bøjen får jeg bølgerne fra venstre side, og jeg kan slå over i crawl, fordi jeg ikke længere får alle bølgerne i munden, når jeg trækker vejret… Søsygen må have lagt sig.

Cykelturen er også vindramt, og løbet bliver i min komfortzone uden at presse alt for meget. Jeg er hoppet i mine spritnye Hoka Arahi, som jeg hentede på vej til Furesøen – mit gavekort til Kaisersport fra 1. pladsen i søndags er fluks blevet omsat 🙂

I løb på vej op af bakken møder jeg til min overraskelse Annette, som er på vej ind fra cyklen. Hun hepper løs med highfives hele vejen rundt på løbet og spreder mega god karma, selvom hun heller ikke rammer dagen. I mål sludrer vi om strabadserne og griner lidt af vores præstationer.

Jeg slutter som nr 5 på dagen og som nr. 3 samlet i serien og kommer dermed igen en tur på podiet.

La santa

Faldt over denne artikel fra Pastaparty fra gårdsdagens race – igen er de venlige at have top 5 med, hvor jeg er i fint selskab – også på herresiden, hvor Eskild Ebbesen også blev nr 5 🙂

Her til morgen er jeg vågnet med sommerforkølelse. Jeg kunne godt mærke den i løbet af i går, men ignorerede det. I nat var jeg ikke i tvivl. Nu står den på ingefær, citron og honning, så det værste har lagt sig inden vi skal til Sverige og dyste swimrun på lørdag!

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s