La Santa Sprint #2

Så blev det onsdag igen og tid til leg i Furesøen.

Vejret var markant bedre end sidste onsdags hårde blæst og regn – faktisk tæt på optimalt med let solskin, ingen vind og 20 grader 🙂

Det hele var kørt i stilling på hjemmefronten, så jeg kunne køre direkte fra job: mormor og morfar kom ind kl. 16 for at gå tur med hunden, lave mad, hente Carla på stationen kl. 19 fra sin tur til Århus med klassen til Skole OL og hygge med Liva, når hun kom hjem kl 19 fra Basket. Ja det kræver sin logistikker at få kabalerne til at gå op. (Carla havde i øvrigt givet den max gas til skole OL med deltagelse bl.a. i 2 km løb (9 min og 2 sek.) og i 400 m løb ( 1 minut og 17 sekunder) – total speedy “mini me” :-))


Svømningen gik mindre godt end sidst. Vandet virkede koldere, fordi luften var lunere, og jeg havde lidt hyper-vejrtrækning og tog derfor 5 brysttag for at få kontrol over luften. Mine briller tog vand ind, efter jeg havde fået et godt spark på siden af hovedet, så jeg endte med at svømme ret skævt på indersiden af feltet efter vi havde vendt.

I T1 havde jeg våddragt besvær. Min dragt kører på 3. sæson og er ved at være lidt mør udvalgte steder. Den er ikke nær så fleksibel at få af, og der er nu (endnu) et hul, der skal limes. Jeg møffede derfor noget mere end jeg plejer med at komme ud af den. Dragten sad fast i min ur ved mit ærme.

Jeg havde glemt IKEA poser til at lægge mine ting i. Jeg havde heldigvis lånt en plastsæk af en med-konkurrent, så min skiftezoneplads var lidt anerledes end den plejer.

Nå ud på cyklen og her hentede jeg alle pigerne i løbet af de første 7-8 minutter. Så lå jeg længe og battlede med mændene – og kunne godt regne ud at de stærke piger måtte være langt foran mig pga svømningen.  Det fungerede fint med det nye styrbånd, jeg havde sat på. Mit Garmin ur koksede – så jeg havde ingen idé om fart osv.

I T2 gik det stærkt med at komme i løbeskoene, efter jeg havde skiftet snørrebånd til de selvsnørrende. Anders Rørbæk – superkommentatoren over dem alle – råbte af mig i mikrofonen og jeg blev så befippet at jeg løb den forkerte vej ud af skiftezonen. Efter en kærlig opsang “Du løber den forkerte vej Mia!”, vendte jeg om i en latter krampe og kom ud på løbet.

Jeg havde ikke nær den samme power i benene som i sidste uge, men jeg får da hentet dame nr 4 og ender selv som nr 4 (ud af 32 kvinder) med 4 minutter ned til nr 3! Må være mere skarp på detaljerne næste onsdag 🙂

Men jeg bliver da nr 1 min aldersgruppe, som består af hele 7 damer 🙂

Jeg smutter hjemad inden de sidste er kommet i mål – til mad der står klar på bordet (LUKSUS) og en dejlig aften gåtur i parken med min mor og Balder og en stor vabel på højre storetå.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s