La Santa Sprint #1

Ok – jeg undskylder på forhånd begejstringen og selvtilfredstillelsen, der nok dominerer denne periodes indlæg på bloggen 🙂 Men jeg er sgu inde i en god stime …

I går stod den så på første afdeling af Club La Santa Sprint Tri Serien. 4 stævner – 4 onsdage i juni ca 750 svøm/ 20 cykling / 5 løb – med skifteszone v. Furesøbad, Farum.

Jeg deltog også for  2 år siden, men var forhindret sidste år. I 2015 var jeg debutant i søvandet og havde ikke just nogle gode oplevelser med at svømme i sø. Jeg måtte slå over i bryst og kæmpede noget med svømningen.

Derfor er jeg fast indstillet på at få en bedre oplevelse med Furesøen ved dette års 4 stævner. Jeg har fået lidt flere erfaringer med søvand bl.a. ved generalprøven til swim -run i Buresø og ved min Swimrun debut i Furseøen for et par uger siden.

Vejret i går taler vi ikke om – det væltede ned det meste af dagen og blæsten havde godt fat.

Jeg kørte til Farum direkte fra job med cyklen bag i bilen og tjekkede ind. Jeg mødtes med en håndfuld klubkammerater: Jan, Vibeke, René og Jacob og man møder altid nye folk – der bliver på en eller anden måde sludret mere ved de “små” stævner end ved de store. Det er hyggeligt at følges op til bilerne efter race og man møder hinanden flere gange med korte mellemrum, sådan 4 onsdage i juni – og dermed kender man flere ansigter til sommerens øvrige stævner.

Svømning

Jeg placerede mig sammen med Jan ude til venstre i massestarten. Vandet var helt lunt sammenlignet med luften! Jeg fandt lynhurtigt et flow (yes!) Det var vildt fedt, jeg fik orienteret mig godt og endelig fik jeg en sejr over Furesøen. Jeg overhaler endda andre!

T1

Jeg løber op til T1 og tager hætte og briller af imens, trækker dem ind i ærmet, mens jeg vrider våddragten af over skuldrene. Jeg nulrer lidt lang tid i T1 med at få strømper på i det våde vejr.

Cykling

Jeg har ikke kørt på våde veje på TRI cyklen før, så jeg afprøver hvor meget jeg tør – særligt i svingene, mens jeg bliver i bøjlerne. Strækningen på 10 km er en ud og hjem tur der køres 2 gange langs med Frederiksborgvej. Jeg har fået taget for mørke brilleglas i mine briller og har svært ved at se, da vi kører meget i skygge af træerne inde i skoven. Det ender faktisk med at jeg tager brillerne af på det sidste stykke. Jeg kan ikke få dem ned i min baglomme, så jeg holder dem bare det sidste stykke.

Måske havde det været godt med en vest på eller en frysepose på maven til at holde varmen, men det går, da turen ikke er længere.

T2

På vej ind i T2 råber de til mig at jeg ligger nr 2! What??? Jeg fedter helt vildt med kolde fingre og med at få snøret snørebåndene. Jeg må finde min selvsnørende bånd frem igen – de ligger bare derhjemme. Håret op i en hestehale på vej ud af T2 og en cap på. Brillerne blev i T2.

Løb

Jeg tager den langsomt op af bakken og forsøger at få pulsen på plads. Da jeg kommer op, kan jeg sætte fart på og ligger hurtigt under 4.30 km. Den holder jeg egentlig ret godt hjem. Da vi vender første gang konstaterer jeg, at jeg har en pige mere lige bag mig. Det må være nr 3. Hun løber (også) godt! og hun henter mig på vej tilbage, da det går op af bakke. Jeg forsøger at bide mig fast, men hun trækker fra og ude på 2. runde øger hun afstanden. Nå så gælder det bare om ikke at have andre der overhaler. Der er heldigvis et stykke ned til nr. 4.img_9894
I mål går jeg direkte ud for at skifte tøj og mens jeg er i gang, bliver der råbt udefra om “der er en, der hedder Mia derinde – for du skal på podiet nu”. Jeg kaster noget tøj på og løber i bare tæer på den våde asfalt hen til podiet. Der gives highfives og gratuleres.

Ender med at blive helt forvænt… (tøhø)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s