Ugen efter Mallorca

Efter hjemkomsten sent lørdag aften / midnat var det en dejlig søndag hvor jeg fik nydt både Carla spille fodbold og Liva spille basket. Åh, hvor har jeg savnet de piger, min mand og også den lille islandske hund:-)

Allerede mandag var jeg rastløs på min 2. hviledag i træk. Det kan jeg ikke huske, jeg har prøvet at være før (hverken at være rastløs eller have to hviledage i træk 😂). Jeg er simpelthen så motiveret til at træne oven på alle de lækre oplevelser i skønne og lune omgivelser i godt selskab!

Tirsdag løb jeg over til Heino cykler og hentede min racer som var til tjek og opgradering, mens jeg var på Mallorca. Den spinner som en kat nu! Der er skiftet krans, skiver, kæde og klodser og justeret hist og pist. Skønt!

Jeg skulle have svømmet tirsdag aften, men klubben havde brug for, at vi var nogle stykker, der tog en Basinprøve. Vi mødte 12 mand op 18.15, men det trak ud og vi kom lidt sent i gang, så kun 6 endte med at få prøven i hus – ikke mig deriblandt. Godt det samme, var helt nervøs ved, om jeg overhovedet kunne huske alt det, jeg skulle kunne i den rette rækkefølge…Onsdag
tog jeg den ny-tunede racer til og fra job. Solen skinner – bare arme og ben på hjemturen wuhu! Sprang i løbetøjet, da jeg kom hjem og løb ud til ALOT løbetræning (4.2 km), varmede op sammen (3.5 km) og så løb vi alle en overraskende Cooper test, hvor jeg kom op på 2.81 km på et spændende trailunderlag på løbebanen på stadion som er under renovation. (Min hurtigste Cooper er 3054 m). Trænerne kalder det “Funny wednesday”, når de lige pludselig overrasker os med pakkeleg til jul eller andet krydderi og leg i løbetræningen.

Træner Jeanne var vist godt tilfreds:-) Det blev til 15 km løb i alt, da jeg også løb hjem igen bagefter.

(Som altid gode fotos af Gitte Vognsen)

Torsdag: Vi har lige fået spritny bil, så den måtte jeg liiige prøve til job, selvom vejret skreg på, at man skulle cykle. Det føltes næsten som at snyde… Skulle jo alligevel cykle intervaller med ALOT kl 17.30.

Og det var en skøn og blæsende tur som blev til hele 77 km sådan en almindelig torsdag.

Fredag tog jeg tri-cyklen på arbejde og trillede frem og tilbage i roligt tempo med lidt øm bagdel oven på de 77 km dagen før. Jeg var en tur omkring Lotte hos Fysmo til en behandling, og det er altid rart. Kl 17 nåede jeg 2000 m svømning og så hjem til mad, der stod klar takket være min dejlige mand.

Lørdag startede tidligt med 3 timers cykelpas med 5 gode ALOT’er og et par gæste medkørere. Foråret er virkelig kommet, så det var fantastisk vejr at komme afsted i. Jeg rundede de 90 km med 30 i snit med et par indlagte intervaller, så det var en skøn tur omkring Roskilde fjord.

Da jeg kom hjem, hoppede jeg i løbeskoene og nappede 12,7 km halv-hurtige løbe-km på under 5 i snit på 1.02. Jeg lå længe med under 4.30 pr km, men pludselig lå jeg også vandret i luften og derefter på asfalten…!

Mega styrt over en stump pæl, der ragede op på stien ved vejen ved Herstedhøje. Og asfalteksem all over. Jeg var kun ca halvvejs på turen og farten dalede altså lidt efter det styrt…

Jeg afprøvede min nye tridragt som fungerede perfekt til de ca 18 graders varme. Jeg var mere nervøs for, om der var gået hul i den end på mig… jeg børstede støvet af mig, rejste mig fra mit styrtet fortsatte…
I morgen søndag står den på 90 min roligt løb og et dyb i havet med Caroline, hvis vejret arter sig (og jeg kan få asfalteksemen ned i våddragten!)

Så ikke noget Mallorca syndrom til mig! Jeg er top motiveret og ikke spor udbrændt og træt efter Mallorca – tværtimod!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s