80 km medvind – ja tak!

img_977153 minutters forskel var der på lørdagens tur i modvind op til Havnsø og dagens hjemtur i medvind! Middelvind 15 m i sekundet fra vest – så der var skub på – i ryggen hele vejen!

Der er alligevel en slat, når turen ikke er længere. De 2 timer og 22 min cykeltur i dag var jo nærmest en smuttur i forhold til de 3.15 i lørdags. Begge brutto tider. Fra dør til dør. Inkl røde kryds og hele molevitten.

(Jeg har ikke fået min cykelcomputer på TRI cyklen op at køre endnu, så jeg bruger mit Garmin 910 xt, som jeg ikke har fået sat til at stoppe, når jeg stopper. Jeg “sadler ikke samme dag med det der elektronik, som jeg cykler”, eller noget…)

Det var en herlig tur – hold kæft det er sjovt at ræse af sted med knap 50 km i timen ned af bakke med medvind – helt ned i bøjlerne – wauw. Jeg kan godt lide den fart!

Skuldrene og bagdelen var endda helt tilfredse med at ligge der i bøjlerne (igen for 3. gang) på 5 dage med mere end 220 km på få dage.

Jeg fik også øvet “Kunsten at tisse i bukserne… med vilje… på cykel… Det er altså ikke nogen let kunst – men en meget vigtig en at mestre på race-day 🙂

Hjemme i Glostrup fløj jeg i løbetøjet og nappede OFF bike 9.4 km på 48 min. God vind derude i skoven også, men jeg følte mig stærk og oven på. Wup wup.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s